Ayako, printesa Japoniei (28 de ani) s-a casatorit recent cu Kei Moriya (32 de ani), acesta promitandu-i ca o va ajuta sa intemeieze ”o familie plina de zambete”. Ayako, care este fiica varului imparatului, si noul ei sot, Kei Moriya, si-au jurat credinta vesnica la Tokyo's Meiji Shrine. Cei doi lucreaza pentru Nippon Yusen, o importanta companie de transport din Japonia.

 

 

Femeile care se casatoresc cu un membru al familiei regale devin, la randul lor, fete regale, insa cele care aleg un om de rand, precum Ayako, sunt excluse din anturajul imparatului. Moriya, fericitul mire, a declarat ca spera sa o ajute pe Ayako sa se obisnuiasca cu noua ei viata: ”Vreau sa muncim impreuna, sa intemeiem o familie plina de zambete”.

 

 

Printesa Ayako, cea de a treia fiica a regretatului print Takamado si a printesei Hisako, a avut, la nunta, o rochie de mireasa traditionala. Sarbatoarea a avut loc intr-o cladire in stil pagoda, iar ceremonia a inclus un schimb de inele si o cupa de sake din care au sorbit ambii miri, conform presei din Japonia.

 

 

Sursa foto: google.com

protv.ro