Olga are nu doar o voce superba si o nuanta a parului deosebita, insa se pare ca lucrurile neobisnuite fac parte din viata ei de zi cu zi. Artista a avut o nunta ca in basme, unde momentele memorabile s-au tinut lant, surprizele nu au intarziat sa apara, distractita a fost la ea acasa, iar tinuta miresei era cu adevarat spectaculoasa. 

 

 

Mai multe informatii despre aceasta seara magica pentru ea si alesul ei, a povestit chiar Olga

 

Ce impresii ti-a lasat acest eveniment frumos din viata ta?

 

Ziua nuntii a fost cea mai tare si emotionanta zi din viata noastra, am ras, am plans de fericire si ne-am distrat de minune. Nici acum nu-mi vine sa cred ca a trecut...

 

 

A fost o nunta cu traditii, o petrecere mare, cu multa lume? 

 

Nunta a fost cu putine traditii, un pic stilizate, iar invitatii nostri au fost cei care au dat culoare si frumusete evenimentului.

 

 

Cununia religioasa si petrecerea au avut loc in aceeasi zi sau nu? Cum s-a desfasurat?

 

In ziua de 17.08.18 a avut loc cununia religioasa, intr-o biserica Catolica, unde am crescut si unde m-am cunoscut cu sotul meu. Au fost clipe parca rupte din filme. 

 

 

Povesteste despre rochia pe care ai purtat-o, de ce ai optat pentru aceasta nuanta si acest model destul de neobisnuit? Cum te-ai simtit in ea, ai putut sa dansezi sau ai avut o tinuta de rezerva pentru distractie? 

 

Rochia de mireasa am adunat-o din mai multe elemente inspirate din internet, mai multe luni la rand am tot analizat si am pus toate detaliile la punct. Evident, eram ingrijorata de rezultatul final, dar cea care mi-a creat tinua a reusit sa realizeze totul asa cum mi-am imaginat. M-am simtit de milioane in ea, fapt pentru care nici nu mi-am pregatit nimic pentru petrecerea de seara. Am dansat in ea toata noaptea si m-am simtit foarte comod. Trena mea a fost bine gandita ca sa nu-mi creeze disconfort. Partea de sus a corsetului am ales sa fie pe nuanta mai cenusie, ca sa nu fie banal alba. 

 

 

Care a fost cel mai memorabil moment al nuntii?  

 

Momente memorabile au fost mai multe, primul din ele fiind aparitia mea in fata altarului si a oaspetilor. Am fost condusa la altar de cei doi frati ai mei, unul din dreapta si celalalt din stanga. Aici am avut cele mai mari emotii din acea zi. 

 

Sotul meu, Vadim, a fost la fel de emotionat ca si mine, pentru ca el m-a vazut abia la altar prima data in acea zi, habar nu avea cum voi arata si ce rochie voi purta, am pastrat totul in secret. Acest moment a fost explozia zilei . 

 

Apoi clipele din timpul nuntii cand a inceput marea veselie si platoul de dans era plin, eram cei mai fericiti! Chiar si aruncarea buchetului a fost un ceva foarte vesel. 

 

 

 

 

Ati avut surprize in seara petrecerii?

 

Am avut si surprize frumoase de dans, dar cea mai mare surpriza a fost faptul ca nimeni nu a furat mireasa. Toti s-au simtit atat de bine ca au uitat de toate. O seara mai perfecta nici nu putea fi!

 

 

 

 

Ce planuri aveti pentru luna de miere? 

 

Vom pleca in luna de miere pe 1 septembrie, am ales sa mergem in Grecia, acolo vom avea doua saptamani pentru a mai aduna amintiri de neuitat.

 

Intr-un final suntem cei mai fericiti miri cu un infinit de amintiri si emotii frumoase!

 

 

Amintim ca moldoveanca Olga Roman a participat in aceasta toamna la "Vocea Romaniei", facand parte din echipa lui Smiley.  

 

 

Olga si Vadim - Noi va dorim o vacanta frumoasa si multi ani fericiti impreuna! 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Arhiva personala

Perfecte