5 ani de seri perfecte au fost sarbatoriti in unul dintre cele mai rafinate restaurante de la noi.

 

 

 

 

“Ne este foarte placut ca acest eveniment perfect se petrece in localul nostru. Echipa Mi Piace va face absolut tot posibilul ca aceasta seara perfecta sa se mai repete si mai des. Mi Piace inseamna imi place, imi place mancarea perfecta… atmosfera perfecta, imi place colectivul perfect, deci la noi ca si la voi totul este perfect.", a spus Neli Stefanet, administratorul restaurantului Mi Piace.

  

Si pentru ca ne place perfectiunea si sa ne simtim regine, cele mai senzuale si de lux piese de lenjerie “b’Queen” ne-au cucerit atentia.

 

 

 

 

 

 

“b’ Queen este astazi la eveniment pentru ca este O Seara Perfecta, un omagiu. Va face ca toate femeile sa-si dea seama ca trebuie sa fie perfecte… chiar de la lenjeria de lux pe care noi le-o propunem s-o poarte”, a spus Ala Lerner, director "b'Queen"

 


 

 

Iar pentru ca este sezonul rece, nimic nu ne incalzeste sufletul si trupul mai bine decat o blana superba din colectia Lanei Furs. Niste modele pur si simplu senzationale.

 

 

 

 

“Lana Furs este mereu alaturi de O Seara Perfecta, si brandul nostru va aduce mereu cele mai aprinse, cele mai neobisnuite colectii in Moldova, cele mai frumoase, cele mai...si vor fi pentru toate gusturile femeilor din Chisinau”, a marturisit Svetalana Barbarova, director Lana Furs. 


 

 

 

  

 

 

Mai multe detalii despre partenerii petrecerii aniversare 5 ani O Seara Perfecta, vezi in video de mai jos:

 

 

 

 

 

*Acest articol e un produs comercial

Perfecte