Hellen Monroe impreuna cu sotul sau, judocanul Valeriu Duminica, si-au organizat o vacanta desprinsa parca din carti. Indragostitii se odihnesc de minune intr-o atmosfera de iti taie respiratia. Acestia s-au indepartat de viata tumultoasa a marelor orase si au evadat in munti, acolo unde iarna a pasit pragul si a adus o multime de zapada.

 

 

 

Hellen spune: „Este vorba despre “Cheile Gradistei” (Fundata, Romania) un complex hotelier cu de toate, care mai are si o istorie impresionanta. Sotul meu venea de multe ori aici, cind se ocupa cu sportul de performanta, acum fiind antrenor, are mai mult timp liber si a decis sa-mi arate si mie acest loc impresionant.”

 

 

 

Tanara a postat pe retelele de socializare o multime de poze, impartasind impresiile sale cu urmaritorii sai. Aceasta povesteste: „Cind am ajuns aici, primul lucru la care m-am gindit a fost  „Mamaaa ce poze minunate urmeaza sa fac eu aici” si nu doar m-am gindit, am spus-o cu voce tare sa vad reactia sotului meu, pentru ca stia ce-l asteapta.”

 

 

 

 

 

Mai multe poze vedeti in galeria foto ce urmeaza: 

 

       

 

Sursa foto: instagram.com/hellen_monroe

Perfecte