Irina Zlobin confectioneaza cu mare pasiune, deja de cinci ani, ursuleti deosebiti din blana naturala, care au un mare succes printre colectionarii din afara tarii. Tanara participa la diverse expozitii si concursuri, iar in acest an, aceasta a reusit sa castige in ambele categorii la care a participat. Ambii ursi fiind "Best Overall runners up", ceea ce inseamna ca au fost cei mai votati ursuleti.

 

 

Contactata de perfecte.md, Irina ne-a povestit despre emotiile pe care le-a trait atunci cand a aflat ca a iesit castigatoare:

 

Perfecte: Ai participat cu doi ursuleti odata. Prin ce sunt deosebiti?

Irina Zlobin: "Au fost in categorii diferite, unul polar in categoria "Panda, Polar & realistic bears", si ursul brun in categoria "Large Bare bears or Buds".


 

Perfecte: Te-ai asteptat sa castigi acest concurs? Cum ai reactionat cand ai aflat ca ai luat primul loc la ambele categorii?

Irina Zlobin:  "Nu m-am asteptat, dar totusi in suflet, speram mult si cand am aflat ca am castigat, nu am putut sa-mi controlez emotiile, am inceput sa sar in sus de bucurie!" 

 

 

Perfecte: Ti-ai ridicat deja premiul? Care este acesta?

Irina Zlobin: "Premiul il astept, vine tocma din SUA... Este o statueta unde e scrisa categoria, locul si numele meu.

 

 

Perfecte: Sunt cateva zile de cand au fost anuntate rezultatele concursului. S-a schimbat ceva?

Irina Zlobin: "E prea devreme, dar primesc multe mesaje de la colectionari cu felicitari, la fel ca si de la alti mesteri."

 

Perfecte: Ce urmeaza sa faci cu ursuletii castigatori?

Irina Zlobin: "Unul, demult e la "mamica" lui, iar al doilea va fi la vanzare, unde va fi indicat ca e castigator la concurs."

 

Perfecte: Ce planuri ai pe viitor? Ai de gand sa faci schimbari, sa-ti extinzi afacerea?

Irina Zlobin: "Cred ca nu, am sa continui sa fac tot atati, excluzivi, sa caut idei noi, schimbari in schite, sa fac ceva nou, poate chiar alt animal si am sa continui sa particip la concursuri si la expozitii.

 

Vezi si alti ursuleti confectionati de Irina Zlobin:

  

Sursa foto: Arhiva personala

Au

fost în categorii diferite, unul (polar) in categoria "Panda, Polar & realistic bears", şi ursul brun în categoria "Large Bare bears or Buds"

Perfecte