Prima Doamna a Statelor Unite a devenit tinta ironiilor pe internet. Criticii sai au lansat chiar si un meme care circula pe retelele de socializare, dupa ce a fost fotografiata in timp ce lucra in gradina de legume de la Casa Alba si poza intr-o ipostaza spontana si naturala. Doamna Trump a fost imortalizata imbracata stilat, cu o camasa in carouri Balmain, in valoare de 1000 de dolari si jeansi negri. Melania si-a protejat mainile cu o pereche de manusi si a purtat ochelari de soare.

 

 

Toata lumea a remarcat faptul ca Prima Doamna arata imepecabil. Manusile par noi, la fel si pantofii sport, a caror talpa este de un alb stralucitor. Iar atata curatenie nu prea are ce cauta in gradina, nu? Fotografia a fost facuta in septembrie 2017, insa de-abia acum s-a transformat intr-un meme care circula pe internet, spre amuzamentul tuturor. Sute de persoane au repostat imaginea haioasa cu Prima Doamna, afisand un look imaculat in timp ce gradinareste. 

 

 

Modelul si starul TV, Chrissy Teigen, s-a amuzat si ea de ipostaza in care s-a fotografiat Prima Doamna: "Exact sunt si pantofii mei de sport. Pentru ca eu stau la sala la fel de mult cat sta ea in gradina", a declarat  Chrissy, renumita pentru umor si spontaneitatea ei.

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte