,,Sunt o printesa!", spune adolescenta de 15 ani, din Beverly Hills: ,,Vreau ca mama mea sa inteleaga ca eu nu pot trai cu 1000$ pe luna, am crescut cu un anumit lifestyle si nu poate sa imi ia asta, asa, dintr-odata.", a mai povestit aceasta pentru Dr. Phill.

 

 

 

Nicolette face parte dintre ,,adolescentii rasfatati" ai Californiei, dupa ce a crescut cu sofer personal, dadace si traineri peronali, pe langa  o multime de lucruri costisitoare.

 

 

 

Pasionata de gentile de desginer, adolescenta spune ca are una preferata, pe care o considera ,,ca si copilul ei" si ca desi stie ca este o rasfatata, nu ii pasa: ,,Oamenii o sa ma urasca, dar o sa isi doreasca sa fie in locul meu."

 

 

 

 

 

Mama fetei a decis sa ii retraga o mare parte din banii de buzunar, in incercarea de a o responsabiliza, insa afirma ca i-a oferit fiicei sale totul, din cauza vinovatiei pe care o simtea pentru ca lucra 6 zile pe saptamana, fiind mama singura.

 

 

 

Dupa ce cele doua au aparut in emisiunea celebra a Dr. Phill, acesta a concluzionat ca stilul de viata pe care Nicolette l-a dus pana acum este o forma de abuz infantil, pentru ca a transformat-o pe adolescenta intr-o persoana care nu se va descurca niciodata singura. 

 

 protv.ro