Lion's Jewellery e o retea de magazine de bijuterii, situate in centrul Chisinaului, care ofera un sortiment larg de bijuterii pentru orice gusturi.De la Lion's Jewellery puteti alege bijuterii dragute pentru copii, inele de logodna si verighete, bijuterii din argint, din aur alb sau galben, seturi de bijuterii sau bijuterii aparte.

 

 


Pietre pretioase pentru orice gusturi – de la cele mai pretioase pana la cele mai modeste: cu diamant mare sau cu miriade din pietre stralucitoare intr-o singura bijuterie, cu smarald sau cu topaz, de o frumusete incredibila.

 


Puteti alege de la Lion's Jewellery bijuterii, care vor corespunde dorintelor dvs.

 

 

 


Colectiile de la Lion's Jewellery inseamna bijuterii sic pentru ocazii speciale sau unele austere, minimaliste, de la cele clasice, pana la cele moderne. Pentru ca procurarea bijuteriilor sa fie si mai placuta, Lion's Jewellery va ofera posibilitatea sa le cumparati si in rate.


Reducerea de 30% pentru intreaga gama de bijuterii din reteaua de magazine Lion's Jewellery este o oportunitate excelenta de a va oferi dvs. insiva sau persoanei iubite un cadou cu adevarat special.

 

 

 

 

 

Bd. Stefan cel Mare, 128.  

Bd. Stefan cel Mare, 130.

Bd. Stefan cel Mare, 132.

tel.: 076 76 76 75

http://lions.md/

 

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte