Nicole Kidman este una dintre actritele de la Hollywood apreciate pentru tenul lor de portelan. Recent, Kidman, care are 51 de ani, a impresionat la premiera peliculei Destroyer, aparand in fata fotografilor cu un ten stralucitor, lipsit de riduri. Actrita australiana a purtat un costum cu pantaloni albi, la care a asortat pantofi nude. Machiajul cu accent pe iluminator a subliniat stralucirea tinereasca a tenului sau. 
                                         
                                 

 

In 2007, Nicole Kidman, care este mama a patru copii, a negat zvonurile conform carora ar fi recurs la operatii estetice, declarand ca pielea sa fara cusur este datorata unui stil de viata sanatos. ”Sa fiu sincera, sunt complet naturala”, a marturisit ea pentru revista Marie Claire la acea vreme.”Folosesc crema de protectie solara si nu fumez. Am grija de mine. Sunt foarte mandra sa recunosc asta”.

 

 

Cu toate acestea, in 2011, Nicole Kidman a admis ca a apelat la injectiile cu botox, in cadrul unui interviu pentru publicatia germana TV Movie. ”Am incercat o multime de lucruri, dar in afara de sport si de o nutritie sanatoasa, majoritatea nu dau rezultate. Am incercat botox, dar nu-mi placea cum arata fata mea dupa aceea. Am incetat sa-l mai folosesc iar acum pot sa-mi misc din nou muschii fruntii”, a concluzionat diva. 

 

 

Nicole Kidman este casatorita cu Keith Urban (50 de ani), cantaret de muzica country. Cei doi au impreuna doua fetite, Sunday Rose (10 ani) si Faith Margaret (7 ani). 
 
               

 

Kidman mai are doi copii adoptati alaturi de Tom Cruise - Isabella (25 de ani) si Connor (23 de ani).

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte