Dupa 20 de ani, Azita Milanian si Matthew Whitaker s-au revazut, iar reactia femeii a fost uimitoare: “Am asteptat 20 de ani. Arati exact cum mi-am imaginat. Iti multumesc ca ai aparut in viata mea. Stiam ca ne vom intalni din nou.” Matthew Whitaker este foarte norocos ca se afla in viata astazi, datorita Azitei Milanian, care i-a salvat viata. Femeia l-a gasit sub niste pietre, la cateva ore de la nastere, in urma cu 20 de ani. Azita  l-a descoperit pe Matthew in timp ce facea jogging in Altadena, California. 

 

Unul dintre cainii femeii l-a descoperit pe Matthew: “Am crezut ca a simtit miros de o creatura moarta sau ceva. Am mers sa  vad ce se intampla si cand m-am uitat mai atent am observat ca este un bebelus. Era acoperit de o patura albastra. Am fost socata, inca avea cordonul ombilical.” Dupa nenumarate apeluri la 911, fara raspuns, Azita a oprit un motociclist si i-a spus despre cele intamplate. Barbatul a anuntat politia locala, iar Matthew a fost luat de catre autoritati si dat spre adoptie. La 20 de ani de la aceasta intamplare, baiatul s-a intalnit cu femeia care i-a salvat viata, iar revederea a fost emotionanta.

 

Matthew a spus ca nu a stiut despre povestea vietii sale pana in momentul cand nasa sa i-a povestit intreaga intamplare: “Dupa ce am aflat, am povestit tuturor, pentru ca mi se parea foarte interesant ca am avut o a doua sansa la viata.”

protv.ro