Irina Rimes o povestit intr-o emisiune de pe Youtube despre un vis pe care l-a avut recent si care a afectat-o foarte tare. De altfel, artista a trait si in realitate o astfel de tradare, cu fostul sot, subiect despre care jurata de la "Vocea Romaniei" nu a vorbit prea mult.  

 

 

„Mi-a facut ceva rau. Nu m-a parasit, m-a tradat. M-a tradat, dar cum m-a tradat. Stai sa imi aduc aminte, m-a tradat foarte rau. Ideea e ca am visat chestia asta si m-am trezit, trista, in momentul in care m-am simtit foarte foarte tradata. Cred ca in vis mi-a murit egoul. Nu recomand nimanui asa ceva. In momentul in care mi-a murit egoul, eu m-am trezit. Si am simtit acel sentiment pe parcursul intregii zile”, a spus brunet, intr-o emisiune pe Youtube.

 

 

Recent, cantareata s-a confesat. Vedeta a vorbit si despre momentul in care s-a casatorit la 22 de ani si despre divortul de cel care i-a fost partener de viata. „A fost o dragoste frumoasa. Un om de la care am invatat foarte multe lucruri. Cred ca ceea ce sunt acum am invatat de la el. El este foarte deschis, iubeste oamenii. Are niste calitati extraordinare pe care le-am deprins si eu: cum sa scriu, cum sa socializez, sa inteleg umorul romanesc. Este si un lenes foarte mare, trebuia sa-l trag mereu din urma. Era ca un copil pe care trebuia mereu sa-l cert", a declarant interpreta.

 

 

 „Suntem doi oameni frumosi, nu am avea altfel cum. Asa s-a intamplat, am devenit doar doi prieteni foarte buni. Chiar daca este un divort la mijoc, e un lucru frumos cand doi parteneri raman prieteni… Imi adauga niste stelute pe epoleti. Dar nu cred ca m-a facut mai inteleapta. Desigur, acum ma gandesc de doua ori inainte sa fac un pas, dar nu este ceva de care sa-mi para rau. Si sunt sigura ca nici el nu regreta acest lucru”, a mai adaugat artista. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com


libertatea.ro