La sfarsitul lunii aprilie a anului trecut, Cristy Rouge si sotul ei, Gheorghii, au trait clipe de neuitat la nunta lor. Iar la distanta de doar patru luni, frumosul cuplu a retrait momentele, doar ca de aceasta data pe un taram exotic - Spania. 

 

 

Orice femeie viseaza la o nunta pe malul marii. Artista a impartasit cu admiratorii sai de pe retelele de  socializare o serie de imagini fierbinti din cadrul unei sedinte foto de nunta. Inspirata si creativa, Cristy Rouge a imbracat un costum de baie intreg, de culoarea albului imaculat, si-a pus un voal splendit pe cap, incrustat cu margele, si a pozat senzual alaturi de alesul inimii sale. Iata fotografiile:

 

 

Pentru superbul eveniment din Spania, atat mirele, cat si mireasa au purtat tinute lejere, dar in acelasi timp - interesante si stilate. Au renuntat la costumul clasic si rochia de mireasa traditionala.

 

  

 

 

Amintim ca Cristy Rouge si sotul ei, Gheorghii, au avut o nunta ca-n povesti! Cuplul a avut parte de un eveniment extrem de frumos, distrandu-se de minune alaturi de familie si prieteni, printre care si vedete din showbizul autohton.  

 

 

Sursa foto: Google.com; Facebook.com; Instagram.com / Cristy Rouge

Perfecte