Altfel zis, ai intrat in pana de idei si nu stii cum sa iti surprinzi iubita sau sotia pe 8 martie? De ce sa te complici? Femeile se hranesc in primul rand cu emotii. Imagineaza-ti cum e sa retraiesti cele mai emotionante episoade din viata ta in cateva minute. O fotocarte poate face asta!

 

 

 

 

 

Daruieste-i sotiei sau iubitei amintirile voastre impachetate intr-o carte. Sigur aveti undeva prin telefoane si calculatoare fotografii de care ati uitat, dar care odata scoase de la naftalina vor trezi zambete, eventual hohote de ras si lacrimi. Noi garantam succesul unui asemenea cadou, care poate fi transmis prin mostenire copiilor vostri. Vei da lovitura daca vei adauga un text cu povestea voastra de dragoste sau detalii picante din timpul unei calatorii, de exemplu.

 

Asa, iubita ta va sti ca tu tii la momentele ce v-au unit, te va considera un romantic incurabil, inca foarte foarte indragostit de ea. Credeti-ne, o femeie nu are nevoie de mari artificii ca sa te adore. Daca nu ne credeti pe noi, atunci poate Allan Pease, specialist in relatia barbat-femeie, va poate convinge. Potrivit lui, „femeile ii parasesc pe  barbati nu pentru ca ar fi nefericit cu ceea ce le ofera ei, ci pentru ca sunt neamplinite din punct de vedere emotional.”

 

 

 

 

Inca mai stai pe ganduri? Gandeste atunci mai pragmatic. Daca aduni cele mai frumoase poze intr-o fotocarte poti face curatenie in calculator. Nu mai ai de ce sa le pastrezi in varianta electronica odata ce le ai imprimate frumos intr-o carte foto. Si apoi, sa o spunem pe sleau. Niciun gadget din lume nu se compara cu un album. Care e primul lucru pe care il faci atunci cand te plictisesti de oaspetii tai sau ei de tine? Corect. Le arati fotografii. Asa se nasc si temele pentru discutii. La urmatoarea vizita a familiei tale, sotia sau iubita ta va fi incantata sa aiba o fotocarte la indemana.

 

 

 


Nu mai sta pe ganduri, acceseaza Editorul online Celebook.md si comanda o Fotocarte pentru femeia iubita.Site: celebook.md
Facebook: @Celebookmoldova
Instagram: @Celebook.md

 

* Acest articol e un produs comercial

Perfecte