Perioada pubertatii poate fi dificila pentru unii adolescenti si acesta a fost si cazul lui Rachel Crawley, acum in varsta de 22 de ani. Tanara a suferit de acnee severa, o afectiune care i-a lasat urme adanci pe chip. Din cauza aspectului nesanatos al pielii, Rachel a trecut adesea prin moment neplacute. Multa vreme, a fost tinta glumelor proaste, motiv pentru care refuza sa iasa din casa fara machiaj pe chip. In ciuda cosurilor inestetice, Rachel a primit invitatia de a participa la un concurs de frumusete atunci cand avea 18 ani. La acea vreme, adolescenta a refuzat oferta, considerand ca locul ei nu este pe scena, in fata oamenilor. 

 

 

 

Dupa ratarea acestei oportunitati, Rachel a decis sa faca o schimbare in viata sa si sa gaseasca o solutie pentru problemele sale cu tenul. Primul pas a fost sa isi regandeasca dieta. Intregul proiect a fost documentat si publicat pe contul de Instagram al tinerei. Rachel a inceput sa elimine treptat anumite produse din alimentatie si a observat ca zaharul e principalul motiv pentru care tenul sau era plin de cosuri. Tanara sustine ca si carbohidratii ii afectau pielea, chiar si cei considerati buni, precum cei continuti din orez brun si ovaz. 

 

 

 

In prezent, Rachel a decis sa urmeze o dieta vegana, aceasta fiind cea mai buna pentru tenul sau. Desi legumele ocupa un loc important in dieta zilnica, tanara isi satisface nevoia de dulce consumand unt de arahide si cacao. "Atunci cand renunti la zahar, gustul tau se intensifica, iar poftele se diminueaza", spune tanara. 

protv.ro