Realist vorbind, exista alte cai prin care poti atenua efectele negative ale unei despartiri sau a unei perioade complicate din punct de vedere sentimental. 

 

1. Gandul tau e in alta parte, asa ca nu sta prea mult la serviciu, in limita posibilului. Orele petrecute in afara biroului te vor ajuta cel mai mult.  

 

2. Evita sa lucrezi la mai multe lucruri deodata. Creierul e mai ocupat atunci cand te concentrezi pe fiecare obiectiv in parte. 

 

 

 

 

3. Sanatatea mentala si fizica e esentiala, asa ca incearca sa mananci mai sanatos si sa petreci mai mult timp la sala de fitness. 

 

4. Nu trebuie sa stie toti colegii prin ce momente dificile treci. E de-ajuns sa te confesezi unei persoane de incredere pentru a te descarca. 

 

 

 

 

5. Schimba ceva in rutina zilnica de la locul de munca, dar si acasa, in timpul liber. Orice modificare de acest gen te poate „restarta” emotional. 

 

6. Nu te arunca sa rezolvi cele mai grele proiecte pe care le ai in fata. Va veni si timpul lor, deocamdata axeaza-te pe lucrurile mai simple, mai abordabile. 

 

 

 

 

7. La finalul zilei de munca, fa o lista cu prioritatile din ziua urmatoare. Daca nu stii precis ce ai de facut a doua zi, atunci mintea ta va „fugi” mai usor spre problemele personale.

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte