Natalia Duminica este probabil cea mai cunoscuta dansatoare de belly dance de la noi din tara. Desi era bine cunoscuta in Moldova, a devenit si mai cunoscuta, atunci cand a participat la prima editie a show-ului "Romanii au talent" impreuna cu mama sa, impresionand atat juriul cat si publicul.

 

 

 

In luna martie a anului curent, Natalia a revenit pe scena aceluiasi show si din nou, a cules patru voturi din partea juratilor. Aceasta a impresionant atat cu dinamica dansului, cu frumusetea exotica, cat si cu trupul sau silfid, aceasta avand o silueta la care viseaza aproape fiecare femeie.

 

 

 

Am contactat-o pe Natalia pentru a ne dezvalui care este secretul ei si am ramas surprinsi sa aflam ca nu este nimic complicat. Natalia are trei reguli dupa care se conduce: 

 

 

 

 

"1. Regimul pe care il tin este compus dintr-o dieta variata, dar fara excese. Imi permit sa mananc cam orice, dar nu mananc mult si o fac la fiecare doua-trei ore.
2. Fac multa miscare si desigur mult dans!

3. O regula de aur este consumul de apa, care desigur nu trebuie sa fie mai putin de doi litri pe zi."
 

 

 

 

Se pare ca nu este nimic mai simplu si este deajuns sa urmezi aceste trei reguli de baza, pe care de altfel le recomanda si specialistii in nutritie, dar si medicii.

 

Sursa foto: Facebook.com/NataliaDuminica

Perfecte