La 78 de ani, actorul Al Pacino, binecunoscut pentru rolurile din “Nasul” si “Scarface”,  s-a cuplat cu Meital Dohan, care are exact jumatate din varsta lui. Israelianca, de 39 de ani, este cantareata si actrita, cunoscuta mai ales pentru rolul din serialul “Weeds”. Se vad de anul trecut si sunt foarte fericiti impreuna. Meital l-a ajutat pe starul cu averea de 165 de milioane de dolari sa treaca peste despartirea de marea lui iubire, actrita Lucila Sola, de 42 de ani.

 

 

 

Mel Gibson, care are o avere de 425 de milioane de dolari, este cuplat cu Rosalind Ross, de numai 28 de ani. Starul are o relatie cu aceasta fosta campioana de hipism din anul 2014. Rosalind i-a nascut si un baietel, Lars Gerard, care implineste 2 ani la 20 ianuarie.

 

 

 


Regizorul si actorul Woody Allen, de 83 de ani, este casatorit din 1997 cu Soon-Yi Previn, de 48 de ani. Actuala sa sotie a fost fiica adoptiva a starului. Woody Allen o adoptase pe Soon-Yi Previn impreuna cu fosta lui sotie, Mia Farrow (73 de ani), in anul 1978. In 1992, Farrow a descoperit poze in pielea goala ale fiicei adoptive in casa sotului. Allen, care are astazi averea de 80 de milioane de dolari, a divortat de ea si, dupa 5 ani, s-a insurat cu Soon-Yi Previn.

 

 

 

Actorul Richard Gere (69 de ani), binecunoscut datorita rolului sau din celebrul film “Frumusica”, s-a insurat anul trecut cu frumoasa Alejandra Silva, de 35 de ani. Cea de-a treia sotie a starului este o femeie de afaceri spaniola. Alejandra il va face tatic la primavara pe actorul care are o avere de 120 de milioane de dolari.

 

 

 Actorul Antonio Banderas (58 de ani) se simte tanar si fericit alaturi de iubita sa, Nicole Kimpel, de doar 37 de ani. Bancherita olandeza, care l-a facut sa divorteze de actrita Melanie Griffith (60 de ani), dupa 19 ani de casnicie, traieste impreuna cu starul spaniol, care are averea de 45 de milioane de dolari, intr-o casa din Londra.

 

 

Sursa foto: google.com

Click