Gheorghe Cretu este originar din comuna Milestii Mici, raionul Ialoveni. Isi face studiile la Academia de Politie ,,Stefan cel Mare" din Chisinau, specialitatea drept, dar mai surprinzator este faptul ca la moment, tanarul moldovean este legionar in Legiunea Franceza, obtinand deja trei medalii, in calitate de legionar.

"Din cele mai importante realizari in calitate de legionar, le-am avut cand am fost implicat in misiune anul trecut, atunci cand Franta a fost zguduita de un lant de atentate teroriste. Ca legionar am avut ocazia sa petrec 6 luni in Africa unde am asigurat paza si securitatea in zona. Acum mai nou, in luna octombrie urmeaza sa merg in misiune in Australia pentru 6 luni".

 

 

 

 

 

 

Desi Georghe pare a fi un tanar care nu stie sa zambeasca, ei uite ca, legionarul deja de doi ani are si niste pasiuni mai deosebite. Frumosul moldovean practica modellingul si dansul.

"Modellingul si dansurile sunt hobby-uri, pe care le practic, le promovez si muncesc mult asupra lor, dintr-o simpla pasiune tind la o cariera de succes, in viitor".

 

 

 

 

"Cunosc ca dansul la barbati este un subiect tabu, dar societatea evolueaza, cred ca vom invata sa vedem partea buna a lucrurilor si sa intelegem ca este si el o arta indiferent de circumstantele in care are loc".

 


 
"Am avut experienta de a dansa si la Chisinau si la Paris, Italia si am vazut ca publicurile sunt diferite. Unii sunt receptivi, dar unii sunt mai inhibati, mai critici si inca conservatori".

 

 

 

 

 
 
Gheorghe a mai povestestit ca a participat si la o sedinta foto care a fost organizata in luna iulie, anul curent la Paris, in cadrul proiectului "Hot Men". Mentioneaza ca a fost o experienta pentru el, care i-a permis de a evolua si promova modellingul.

 

 

 

 


 
 Spre surprinderea si fericirea fetelor, frumosul legionar a marturisit ca nu are o iubita.
"Inima mea nu este ocupata, este insetata de viata si dragoste. Cu fetele e simplu, ca orice barbat admir femeile, dar loc in viata mea va avea doar una".

 

 

 

 


Cu un corp de milioane, Gheorghe a mai spus ca, are mereu grija de felul cum arata. Se mentine in forma datorita antrenamentelor zilnice si activitatilor pe care le are ca legionar in Legiune Franceza, dar si datorita regimului echilibrat si a orelor suplimentare in sala de forta, indiferent de locatie, de vacanta sau munca.
 
"La sala petrec mult timp, chiar si atunci cand am vacanta si in timpul zilei, dupa serviciu, indiferent in care colt al lumii m-as afla. Deci poti sa faci fata si in dans si in modelling si sa fii militar intr-o divizie de elita militara, daca ai o minte sanatoasa intr-un corp sanatos".

Sursa foto: Arhiva personala

Perfecte