Avea nevoie de o familie, iar cuplul i-a oferit acea familie. Un an mai tarziu, copilul era total schimbat. Starea lui de sanatate s-a imbunatatit vizibil. Este un copil fericit, care zambeste.

 

Priscilla Morse si sotul ei au adoptat o fetita, McKenzie, cu sindromul Down. Micuta avea si probleme cardiace. Dupa ce au vazut poze cu un baietel malnutrit, cei doi au decis sa il adopte si pe el. L-au numit Ryan. A fost adoptat din Bulgaria si adus in Tennessee. In sanul familiei, copilul s-a schimbat. I s-a imbunatatit starea de sanatate.

 

 

 

Inainte de adoptie, copilul de 7 ani avea corpul acoperit de par, din cauza problemelor de sanatate pe care le avea. Era piele si os. Nimeni nu credea ca va putea avea o viata normala, ca se va schimba ceva. Insa, cuplul din Tennessee a hotarat sa faca tot posibilul pentru ca micutul sa aiba sansa la o viata normala. Pe langa faptul ca era malnutrit, Ryan suferea de paralizie cerebrala, microcefalie, nanism, scolioza.

 

 

 

Transformarea copilului este una incredibila. In sanul familiei s-a schimbat radical. Acum zambeste, iar transformarea lui este vizibila. Pozele facute inainte de a fi adoptat si cele facute dupa un an petrecut impreuna cu noua familie, arata clar ca baietelul este fericit si s-a schimbat foarte mult.

 
 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com