In urma cu numai cateva luni, Ben a fost contactat de compania de nutritie si sport Myprotein, care i-a propus sa-si schimbe stilul de viata si sa-si inlocuiasca obiceiurile de zi cu zi cu unele mai santoase. Cat timp a lucrat cu specialistii de acolo, corporatistul a dat jos 7 kilograme. Procentul de grasime din organismul lui a scazut de la 20% la 9%, iar totul se datoreaza unor schimbari de alimentatie si a unui program sustinut de mers la sala.

 

"Am renuntat la alcool si la mancarea bogata in carbohidrati. In locul bautuilor carbogazoase si energizantelor, a ciocolatei si a fast food-ului am inceput sa mananc 6 mese mici, dar consistente in fiecare zi. Mi-au propus sa merg de cinci ori pe saptamana la sala si asa am facut", a povestit barbatul pentru The Independent.

 

"Multi barbati de peste 45 de ani cred ca nu mai pot sa-si recapete silueta pentru ca si-au iesit din forma si nu mai au rezistenta din tinerete. Scopul meu nu a fost doar sa slabesc, ci mi-am dorit sa pot sa reincep sa fac sport. Miscarea mi-a facut extraordinar de bine: am inceput sa fiu mai alert si mai bine dispus. Dorm mai bine, am mai multa rabdare cu copiii mei si mi se pare ca sunt mult mai relaxat cand vine vorba de problemele de zi cu zi", a incheiat Ben, care vrea sa ii inspire si pe alti barbati de peste 45 de ani sa se reinventeze.

protv.ro