Daniela Culev este o renumita fashion-bloggerita de la noi din tara. Aceasta, dintotdeauna, a avut o pasiune aparte pentru vacante si chiar a cutreierat lumea-n lung si-n lat. Actualmente, tanara are un baietel, pe nume Marius. Chiar si asa, Daniela nu se opreste din a calatori. Acum, escapadele in trei sunt cele mai potrivite si le ofera cele mai tari si nemaipomenite momente.

 

 

Daca ar merge la shopping, Daniela ar alege Germania. Cand isi doreste sa experimenteze cele mai tari senzatii culinare, aceasta merge in Barcelona. Iar daca si-ar dori o terapie prin meditatie, bloggerita ar alege India. Insa, acum, ea isi doreste: "As merge la schi, chiar daca nu schiez, dar acum chiar m-as duce la munte. Vreau multa zapada."

 

 

"Cu familia visez sa ajung in Finlanda, in tara lui Mos Craciun, si poate in Scotia. Am inteles ca e foarte deosebit acolo. In lista cu dorinte se afla si o calatorie in Japonia", poveste nonconformista. 

 

 

In continuare afla ce crede Daniela Culev ca nu ar trebui sa lipseasca din valiza unei femei, dar si la ce trucuri apeleaza pentru a arata chic in perioada voiajului:

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte