Numeroase companii aeriene ofera zboruri de avion ieftine din Chisinau pentru a ajunge la orice destinatie. Dar pentru a avea o vacanta fara mici probleme este nevoie ca aceasta sa fie planificata din timp. Datorita numerosilor clienti pe care i-a deservit, compania Avigo ofera 5 sfaturi pentru a-ti programa si stabili vacanta.

 

 

1. Cauta destinatia din timp

 

 

Daca deja cunosti destinatia pe care doresti sa o vizitezi, atunci poti cauta bilete la avion online cu o luna inainte de calatorie. Astfel, vei fi sigur ca gasesti bilete de avion ieftine in Moldova si nu vei rata nicio oferta promotionala a companiilor aeriene. Iar daca te afli in situatia de incertitudine si nu stii ce destinatie sa alegi, cu siguranta, te vei bucura de ofertele si promotiile companiilor aeriene. Uneori, destinatia aleasa poate sa te ia prin surprindere si pe tine.

 

 

2. Planifica-ti itinerarul

 

 

Pentru ca odihna care ti-ai planificat-o sa nu se transforme intr-un calvar si intr-o activitate foarte obositoare, este necesar sa iti planifici zilele in care o sa le petreci peste hotare. Greseala pe care o fac multi turisti este supraaglomerarea orarului din prima zi, acestia dorind sa se bucure de toate locurile simultan. O calatorie care te va relaxa si iti va lasa impresii noi si entuziasmante, este o calatorie in care reusesti sa combini vizitarea locurilor noi, invatarea unor traditii locale, degustarea bucatariei traditionale, dar si un somn suficient.

 

 


3. Nu lasa bagajul pe ultima zi

 

 

Din cauza ca il considera neimportant sau ca vor reusi sa il stranga, multi amana pregatirea bagajului pe ultima zi. Bagajul nu trebuie lasat pe ultima zi din cateva considerente. In primul rand, trebuie sa decizi ce lucruri vei lua cu tine, in dependenta de marimea bagajului. De asemenea, atunci cand il aduni, trebuie sa te gandesti ca inapoi, la sigur te vei intoarce cu suveniruri sau cadouri in plus. De aceea, un bagaj echilibrat nu se obtine intr-o zi.

 


Al doilea amanunt de care nu se recomanda sa uiti sunt afectiunile de care e posibil sa suferi tu sau membrii familiei tale. E recomandabil sa nu uiti in a le procura pentru calatorie, in scopul evitarii situatiilor neplacute sau a accesului greu la medicamente la destinatie.

 

 


4. Pastreaza bugetul separat

 

 

Cu totii avem tentatia de a ne bucura de moment, iar daca in acel moment toti banii tai sunt pastrati in acelasi loc, sansele sa nu-i cheltui sunt foarte mici. Iata de ce, atunci cand pleci intr-o calatorie, incearca sa ai diverse locuri unde sa pastrezi banii bugetul preconizat calatoriei.

 

 

5. Cumpatare la suvenire

 

 

Familia moldoveneasca este mare, cu multe rude, multi prieteni, fiecare dorind sa detina o particica din vacanta ta. Cu toate acestea, atunci cand pleci in vacanta, gasirea suvenirurilor este irosire de bani si timp. Aloca-ti un buget separat pentru suveniruri, in acest mod, disparand riscul depasirii limitei bugetului, dar si a bagajului, taxarile de multe ori fiind usturatoare. 

 Daca doresti sa ai o vacanta deosebita, conteaza orice mic detaliu planificat. Insa, intotdeauna trebuie sa existe spatiu pentru surprize si coincidente placute. Iar pentru a nu pierde zboruri din Chisinau, nu uita sa fii cu 2 ore inainte de decolare in aeroport si sa verifici toate detaliile ce tin de bilete de avion online. Daca nu esti sigur de o informatie, contacteaza compania Avigo, iar noi iti vom raspunde in mod competent si rapid.

 

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte