A fi mireasa inseamna, intr-o oarecare masura, sa fii faimoasa pentru o zi: machiaj intens, coafura sofisticata, o rochie frumoasa si…„paparazzi”. adica, fotograful de nunta. A fi fotografiata toata noaptea poate fi descurajant. Dar, a avea poze de nunta superbe, care sa reziste timpului este lucrul care ar trebuie sa va entuziasmeze macar putin.

 

 

 

 

 

 

Potrivit make up-artistului Charlotte Tilbury (care a pregatit-o atat pe Kate Moss, cat si pe Amal Clooney pentru ziua cea mare)   sfotografului Hannah Thomson din New York, exista o multime de trucuri inteligente pentru a va asigura ca putetarata foarte bine din absolut orice unghi veti fi fotografiata.

 

 

 

 

 

„Nu vrei sa arati prea diferit in ziua nuntii tale”spune Tilbury, care adauga ca cel mai bun machiaj de mireasa este despre a fi „cea mai buna versiune a ta”. Cu alte cuvinte, daca in mod obisnuit porti machiaj natural, probabil ca nu este acum momentul sa experimenteze un contouring puternic si un ruj inchis. Cu siguranta vrei ca atunci cand te uiti la pozele de la nunta sa te recunosti in ele. Nunta este momentul perfect sa incerci un „machiaj soft de felina”, pentru un look ultra-feminin.

 

 

 

 

Vorbind de imaginile perfecte, un lucru esential este acela de a-ti cunoaste fotograful inainte de ziua cea mare. Daca iti este complet strain, ei bine, vei ajunge sa ai fotografii rigide. „Este foarteimportant ca mirele si mireasa sa fie confortabili”, spune Thomson, caruiaii place sa intalneasca cuplul in prealabil pentru a-i cunoaste cat mai mult posibil.

 

 

 

Sursa foto: google.com


verdict.ro