Nu iti pierde speranta ca nu vei reusi sa deosebesti niciodata un parfum fake de unul original, pentru ca expertii de la brightside.me impartasesc cateva trucuri cu care nu vei da gres. Tot ce trebuie sa faci este sa fii atenta la urmatoarele diferente. Multe persoane trec cu vederea aceste deosebiri subtile si ajung in cele din urma sa poarte in geanta un parfum fake, avand impresia ca au facut cea mai buna investitie… „olfactiva”.

 

 

 

Cum recunosti un parfum original? Fii atenta la modul de impachetare!

Parfumurile false iti spun inca de la prima privire ca nu isi merita statutul pe care li-l ofera reclama. Important este sa inveti sa decodifici una dintre diferentele care te invata in ce produse sa investesti si in care nu. Spre exemplu, observa cu atentie modul de impachetare. Celofanul in care este impachetat la exterior un parfum original este foarte bine strans in jurul cutiei din carton, ceea ce se intampla foarte rar in cazul celui fals. De asemenea, daca este prea gros si mai observi si exces de lipici pe el, nu mai trebuie sa ai nicio indoiala in privinta faptului ca nu vei face cea mai buna investitie. Tot din capitolul „impachetare”, si cartonul din jurul sticlei de parfum, ce are rol de protectie, te poate ghida cum recunosti un parfum original. Acesta trebui sa fie de calitate si sa fie alb, nu sa aiba tonuri de gri ori alte nuante.

Nu trata cu indiferenta eticheta parfumului

Cum recunosti un parfum original nu va mai reprezenta o dilema pentru tine daca inveti sa citesti eticheta produsului. Tot ce trebuie sa faci este sa verifici daca descrierea este scris corect din punct de vedere material si daca informatiile prezentate apar si pe site-ul producatorului. In plus, codul de bare ar trebui sa fie acelasi atat pe cutie, cat si pe sticla. Chiar si cea mai mica diferenta ar trebui sa iti dea de gandit ca ai ales un produs contrafacut. Lipsa de atentie este una dintre cele mai mare greseli pe care le faci cand alegi parfumul.

Cum recunosti un parfum original dupa designul sticlei

Cum recunosti un parfum original atunci cand esti intampinata din magazine de cosmetice de sticle elegante? Ei bine, in cazul unui produs de calitate, sticla este mai groasa, are o nuanta uniforma, iar literele si decoratiunile sunt clare. De asemenea, bulele de aer pe care le au unele sticle de parfum iti demonstreaza ca nu sunt originale.

Culoarea parfumului, alt indiciu care te ajuta sa deosebesti un parfum original de unul fake

Indicii pretioase care te ghideaza spre cum recunosti un parfum original sunt culoarea si consistenta lichidului. Un parfum de calitate are o culoare uniforma si nu prezinta impuritati in compozitie. In plus, nuanta acestuia este una pala pentru ca nu se folosesc multe substante chimice, ci se pune accent mai mult pe esente naturale. Ca sa testezi consistenta lichidului, plimba-l usor intre degete. Cel contrafacut este mai uleios decat cel original la atingere. Inca un truc pe care il poti aplica il reprezinta agitarea sticlei de parfum. Daca bulele care se formeaza nu dispar in aproximativ 10 secunde, atunci parfumul nu este original.

 

www.andreearaicu.ro