Barbatii din India fac sex mai putin de o data pe saptamana si au, in medie, numai doua partenere sexuale de-a lungul vietii, arata un studiu citat de Telegraph.Studiul, realizat pe 50.000 de oameni din 30 de tari, mai arata ca indiencele au trei parteneri sexuali de-a lungul vietii, cu sapte mai putini decat femeile din Marea Britanie, SUA si Australia, care au, in medie, cate noua parteneri.

 

Editorul Men’s Health, revista care a realizat studiul, spune ca indienii fac mai putin sex deoarece in India familiile locuiesc impreuna, iar sexul in afara casatoriei este considerat tabu.Frustrarea sexuala a indienilor, care reiese din studiu, ar putea explica numarul mare de violuri din India din ultima vreme.

 

Pe de alta parte, studiul a mai relevat ca indiencele sunt de sase ori mai dispuse sa faca sex intr-un taxi decat americancele. Acest lucru se explica tot prin faptul ca familiile din India locuiesc impreuna, iar femeile tinere tind de multe ori sa faca sex in afara casei.Studiul este criticat de o activista indiana, care sustine ca 50% dintre indieni se casatoresc pana la varsta de 18 ani, prin urmare nu duc lipsa de sex.

realitatea.net