Copiii lui Cindy Crawford, cel mai cunoscut supermodel al secolului trecut, i-au calcat pe urme.

 

 

Kaia (17) a debutat in cariera sa de modeling in septembrie 2017, cand a colaborat cu Calvin Klein. De atunci, a castigat notorietatea unui model de top, chiar daca ea este inca minora. La Fashion Week-ul trecut, Kaia a prezentat pe podiumurile Versace, Calvin Klein si Marc Jacobs, astfel incat la finalul anului acesta, a castigat premiul „Model of the Year” in cadrul the Fashion awards 2018.

 

 

 

 

 

 

Presley (19), fiul cel mare al supermodelului, a lucrat si el ca model in diferite campanii ale marilor case de moda, insa acum a declarat ca doreste sa fie fotograf. Ba chiar acesta are un cont de instagram dedicat fotografiilor facute surorii lui.

 

 

 

 

 

 

Lila, fiica modelului Kate Moss si a fondatorului „Dazed Media”, Jefferson Hack, a implinit 16 ani iseptembrisi imediat dupa aniversarea sa a anuntat ca va colabora cu Marc Jacobs pentru campania de beauty. Ea a aparut deja pe coperta publicatiei tatalui sau.

 

 

 

 

Cu parinti asemenea lui Johnny Depp si Vanessa Paradis, este clar ca succesul lui Lily era asigurat. A aparut prima data in vizorul publicului in 2014, la 15 ani, in filmul „Tusk”, alaturi de tatal sau. Cariera sa cinematografica a continuat, in anul 2017 obtinand premiul César pentru „Cel mai bun rol feminin”.

 

 

 

Incepand cu 2015, Lily a devenit imaginea Chanel, iar in acelasi an, fotografiata de Hedi slimane a ajuns pe coperta Vogue pentru numarul de Craciun. In numeroase interviuri a declarat ca se intelege foarte bine cu Karl Lagerfeld.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com 

verdict.ro