Constantin Bejenaru a fost de 9 ori campion al Romaniei, a obtinut locul 3 la campionatul european din 2006 si a luat de doua ori locul doi la campionatul comunitatii europene, in anul 2007 si 2008 si la multe alte turnee internationale.

Iata cum a facut cunostinta cu boxul: "La varsta de 9 ne-am mutat cu familia in orasul Ungheni, atunci am si inceput sa practic boxul, la indrumarea tatalui meu care era prieten cu antrenorul.

 

Din clasa a 9-a am invatat la Liceul Republican cu profil Sportiv din Chisinau. Dupa absolvire imi doream sa continui cariera de sportiv, dar pentru ca in acea perioada sportul la noi era foarte prost finantat si pentru ca la toate competitiile toate cheltuielile trebuiau suportate personal, am acceptat o propunere si am mers in Romania."

 

 

 

In 2012 dupa ce a castigat turneul piramida organizat de EuroSport  care se numea BiggerBetter, moldoveanul a primit oferta de a boxa la profesionisti in America. 

 

 

 

Constantin a disputat pana acum 13 meciuri si in toate a iesit invingator. Recent pe 25 noiembrie si-a aparat centurile WBC International si WBC Americas Continental intr-un meci obligatoriu cu primul pretendent la titlu Sud-Africanul Thabiso Mchunu.

 

 

 

 

 

 

"Adversarul meu, un boxer foarte bun cu o experienta si cu meciuri dublu fata de mine, dar m-am impus si am cistigat decisiv la puncte, in repriza a 7-a chiar trimitindu-l in knockdown."

 

 

 

Boxerul este casatorit si are doi copii minunati pe care ii adora: "Sotia mea Aurelia este si ea din orasul Ungheni, acolo ne-am si cunoscut.  Suntem impreuna de 6 ani si avem o fetita de 3 ani, Nicole si un baietel de 9 luni, Christopher."

 

 

 

"In toti acesti ani de cariera sportiva am trecut prin foarte multe greutati, dezamagiri si nedreptati, dar toate acestea m-au facut sa fiu mai tare, sa imi doresc sa devin mai bun si sa imi indeplinesc visele."

  

 

 

Desi este de multi ani plecat, cei de acasa se mandresc cu reusitele lui Constantin Bejenaru, acesta avand numerosi fani care ii urmaresc cariera si il venereaza.

 


 

 

Sursa foto: Facebook.com/ConstantinBejenaru

Perfecte