Chelia poate fi un avantaj major pentru barbati, chiar daca multi se tem de ea si incearca din rasputeri sa o previna sau sa o trateze. Ei bine, unii barbati cu chelie sunt extrem de sexy si atragatori. Iti prezentam mai jos o lista de barbati cu chelie, care s-au remarcat in diverse domenii. 

 

 

1. Sergiu Cretu este un om de afaceri pasionat de calatorii si dornic de senzatii tari. Este pilot si membru „Aeroclub Chisinau”. Acum Sergiu escaladeaza, alaturi de un grup de alpinisti, piscurile Kazbek si Elbrus din muntii Caucaz. Sergiu este logodit cu prezentatoarea PRO TV, Silvia Petrov, formand unul dintre cele mai frumoase cupluri mondene.

 

 

 

 

2. Vasili Lungo este un om de afaceri, director financiar la British American Tobacco, o companie din domeniul distributiei de tigari, cu sediul la Londra. Ce l-a adus insa in atentia presei este relatia cu Tany Vander. In aceasta toamna cei doi vor implini 2 ani de cand sunt impreuna, iar un ceea ce ii diferentiaza de alte cupluri este ca isi asorteaza tinutele, isi fac reciproc declaratii siropoase si publica multe poze comune. Vasili s-a dovedit a fi un barbat tare darnic, rasfatand-o pe frumoasa bruneta cu diverse cadouri scumpe si calatorii.

 

 

 

 

3. Mihai Cecan este un tanar antreprenor, pasionat de motociclete si calatorii. Aventura lui a inceput timid printr-un tur pe Vespa prin toata Moldova, facand mai apoi un tur de 7400 de km prin Europa. Ultima drumetie a acestuia a avut loc la inceputul lunii iunie, mergand, cu mai multe motociclete Ural cu atas, in cele patru puncte extreme ale Moldovei.

 

 

 

 

4. Din topul barbatilor sexy cu chelie nu putea lipsi Mihai Budurin, solistul trupei Catharsis, lansat mai tarziu si solo, cu numele Martin. Artistului ii plac experimentele de imagine, accesoriile, tatuajele, iar mai nou a dat-o pe barba, care pare sa-l avantajeze.

 

 

 

 

5. Marcel Toma este jurnalist, a atras atentia insa prin aparitiile sale alaturi de modelul Dorina Darii. Acestia au petrecut de curand cateva zile pe meleaguri turcesti, unde au filmat impreuna o noua editie a emisiunii “Unicool prin Lumea Mare”.

 

 

 

 

6. Sasha Lopez este un renumit DJ si producator originar din Moldova, stabilit acum in Romania. A pus bazele proiectului “Studio One”, colaborand cu numeroase nume celebre din muzica romaneasca si bucurandu-se de un mare succes in topurile internationale.

 

 

 

 

7. Din topul celor sexy cu chelie face parte si exoticul Bruno. Interpretul s-a facut remarcat la Fabrica de staruri 2. L-a adus in topuri insa piesa All my people, impreuna cu Sasha Lopez. In aceasta primavara, Bruno a avut o colaborare inedita cu baietii de la Sunstroke Project.

 

 

 

 

8. Ion Testimitanu este unul dintre fotbalistii moldoveni care se poate lauda cu o cariera de succes. S-a lansat in fotbal la Zimbru si a fost singurul moldovean care a evoluat in campionatele engleze si coreene. S-a retras din fotbal la varsta de 35 de ani, iar acum Ion Testimiteanu este antrenor al echipei nationale de juniori.

 

 

 

 

9. Serghei Vatavu este chitarist in Alex Calancea Band si unul din cei mai apreciati muzicieni de la noi. Bandul se bucura de un mare succes, in aceasta primavara castigand mai multe titluri in cadrul celei mai prestigioase Gale a Jazzului din Romania.

 

 

 

 

10. Dumitru Tanmosan este coregraf si maestru de balet la Teatrul National Satiricus. Dansatorului ii place sa oscileze intre extreme, pentru ca in tinerete a avut parul lung. De asemenea, Dumitru este conducatorul artistic al show-baletului „ART Studio Repede".

 

 

 

 

Sursa foto: google.com


Perfecte