Triunghi: Iti place sa ii ajuti pe altii. Identifici usor calitatile oamenilor si ii ajuti sa isi recunoasca potentialul. 


Dreptunghi: Esti genul de persoana la care cei din jur apeleaza in momentul in care au nevoie de sfat sau ajutor. Prietena de nadejde, esti mereu alaturi de cei la care tii cu adevarat.

 

Diamant: Nu doar ca ai succes pe cont propriu ci, la fel ca buzele-triunghi, esti genul de persoana care vede binele in cei din jur si ii ajuta sa razbeasca.Mici: Esti atenta la detalii. Cand cineva isi doreste ca ceva sa fie facut ca la carte, se bazeaza pe tine. Iti place sa detii controlul si vrei sa ai mereu in fata ochilor lucrurile pe care le detii.

 

 

 

Medii: Resusesti cu succes sa faci fata problemelor din viata personala si profesionala. Poti sa imbini utilul cu placutul si esti apreciata pentru aceasta trasatura a ta.

 

Mari: Iti place sa iesi in evidenta si, orice ai face, o faci cu stil. Cei din jur te remarca imediat si roiesc in jurul tau datorita carismei de care dai dovada.Buza de sus groasa: Esti o buna ascultatoare.

 

 

 

Buza de jos groasa: Esti generoasa si expresiva.

 

Buza de sus subtire: Esti foarte pretentioasa.

 

 

Buza de jos subtire: Esti foarte atenta cand vine vorba de bani.

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte