Este nevoie de multa munca pentru a pastra dragostea si pasiunea in viata de cuplu. Acest adevar simplu este dovedit de povestea a doi tineri casatoriti. Aceasta schimbare este atat de uimitoare incat e greu de crezut ca s-a petrecut…dar asa a fost.

 

"Cand am deschis fiecare plicul lui, am gasit bani si doua bilete pentru fiecare. Pe biletul meu scria: „Du-te si ia o pizza, creveti, sau ceva ce va place amandurora. Pregateste baia. Cu dragoste, matusa Alison.”

 

 

 

Pe biletul lui scria: „Du-te si ia flori si o sticla cu vin. Cu dragoste, matusa Alison.”

 

 

 

Ne-am gandit de la inceput ca acest cadou ne va salva casnicia si intr-un fel chiar a facut-o. Ii multumesc matusii mele Alison pentru cel mai mare dar din viata mea. Cutia aia a stat in diferite dulapuri timp de peste noua ani. Si asta nu a fost in zadar. Cumva ne-a invatat sa fim mai toleranti si calmi.

 

Casatoria noastra consolidata ne-a transformat in cei mai buni prieteni, parteneri si colegi de echipa. Ne-am dat seama ca nu exisa instrumente pentru crearea si mentinerea unei relatii puternice si sanatoase. De fapt, cheia pentru o casatorie perfecta nu a fost in acea cutie – era in noi.”

 

 

Teotrandafir.com