Ea a adus cu sine o multime de emotii si impresii, pe care a fost dornica sa le imparta cu toata lumea. Pe langa experienta de vis pe care a trait-o, bloggerita recunoaste ca au fost si momente dificile: “Am nimerit intr-o furtuna si din cauza valurilor foarte mari am simtit cum vasul de croaziera este leganat. Deasemenea am avut si turbulente in avion. Dar cred eu, asta erau gandurile “bune” pe care mi le trimiteau oamenii, urmarind Instagramul meu in timp ce ei se aflau la birou.” glumeste tanara calatoare.

 

 

Beneficiul croazierelor, spune bloggerita, este ca in fiecare zi te trezesti in tari diferite. Croaziera a durat o saptamana, tanara spune ca: "Nu am avut cand sa ma plictisesc. Cand are mereu grija cineva de tine si e multa lume si multa distractie nu ai cum sa te plictisesti."

 

 

 

Diana a povestit si despre o experienta unica si exceprionala - a vizitat cinci tari intr-o singura zi: “Inainte de croaziera am facut o mica calatorie in Europa. Am mers in vizita la o prietena in Luxemburg. Asa cum des se practica, oamenii care activeaza in Luxemburg, locuiesc la granita, din cauza lipsei de imobile. Asa s-a facut ca m-am trezit in Franta, am luat micul dejun in Luxemburg, la amiaza am mers in Trier, cel mai vechi oras din Germania, si dupa am mers in Belgia, iar noaptea am stat in Olanda."

 

 

Pasiunea pentru calatorit a facut-o pe Diana sa adune tocmai 55 de tari la activ si bloggerita nu are de gand sa se opreasca aici. Afla mai multe detalii despre  peripetiile travel-bloggeritei in interviul ce urmeaza:

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte