In varsta de 14 ani la acea vreme, femeia povesteste ca nu a fost niciodata o fana a preparatelor din carne, prin urmare tranzitia nu a fost una atat de dificila. 

Jess a povestit pentru site-ul LittleThings.com ca nu a simtit niciodata nevoia sa manance carne. Din momentul in care a devenit vegetariana, femeia sustine ca nu a mai mancat carne si nici nu a fost afectata de excluderea ei din alimentatie. 

 

Dupa ce a fost vegetariana mai bine de jumatate din viata, Jess si-a propus sa experimenteze din nou o dieta in care sa includa carnea. "Am vrut sa vad daca am ratat ceva in anii in care am renuntat sa o mai consum", a scris femeia. 

 

 

Oh..... Oh no. This is amazing. I'm so sorry sweet baby sheep 😅

A post shared by Jess Catcher (@jeslyncat) on Jul 30, 2017 at 3:44pm PDT

 

Jess recunoste ca s-a temut de modul in care corpul sau ar putea sa reactioneze la schimbarea dietei. Dupa o saptamana in care a consumat constant preparate din carne, femeia a observat si efectele pe care aceasta schimbare le-a provocat. 

 

In afara faptului ca s-a simtit ca si cum s-ar fi ingrasat cateva kilograme bune, Jess sustine ca tenul sau a avut cel mai mult de suferit. Femeia spune ca i-au aparut o multime de cosuri, iar tenul ei s-a umplut de imperfectiuni. 

 

 

This is a normal amount of food for two people. Happy Thanksgiving!

A post shared by Jess Catcher (@jeslyncat) on Nov 23, 2017 at 12:48pm PST

 

Dupa acest experiment, Jess spune ca s-a simtit usor coplesita din cauza faptului ca a incercat timp de o sapataman sa consume cele mai populare feluri de mancare cu carne - burger, aripioare picante, carne la gratar sau bacon prajit. 

"Poate voi mai consuma carne, dar nu in viitorul apropiat", a fost concluzia lui Jess, publicata intr-un articol pe LittleThings.com.

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Protv.ro