Olesia Spiridonova cu numele de scena "Allys", s-a nascut in orasul Grigoriopol din Transnistria, iar de cativa ani s-a mutat la Chisinau. In trecut aceasta a absolvit Academia de Arte si a devenit actrita, evoluand pe scena teatrului "Licurici". Tanara a reusit sa se transforme pentru fiecare dintre rolurile sale si sa traiasca in pielea fiecarui erou, iar cel mai indragit din toate a fost Carmen

 

 

 

In 2012 Olesia a luat titlul de Miss Allfun, in concursul de frumusete Miss Cleopatra. Continuandu-si cariera in domeniul cultural, in calitate de organizator de ceremonii si concerte, aceasta nu s-a simtit implinita total. Astfel a fost mereu in cautare.

 

 

 

 

"Iubesc viata de artist. Fiecare zi este o sarbatoare. Este vorba despre cultura, despre traditii. Dupa fiecare concert ma gandesc ca am lasat ceva important in urma mea. O particica de energie. Le-am daruit spectatorilor o stare de bine."

 

 

 

 

"In copilarie am avut un mare vis, sa devin interpreta. Imi placea sa organizez concerte, dar mereu ma durea inima, deoarece eu le organizam, dar nu cantam pe scena. Sufletul mi-o cerea. Sa cant." 

 

 

"Trei ani in urma am primit o propunere pe care am acceptat-o cu drag: sa fac parte din trupa Priza. Atunci am decis sa-mi urmez visul si sa ma realizez in calitate de interpreta. Impreuna cu baietii din trupa am calatorit si evoluat in mai multe tari, in Romania, Turcia, Emiratele Arabe si in Asia Mica."

 

 

  

 

 

"In prezent fac parte din trupa, dar lucrez si asupra unei cariere solo. Recent am reusit sa lansez prima mea piesa in limba rusa "Poveri" ("Поверь"). Le sunt extrem de recunoscatoare lui Constantin Ieseanu pentru muzica si lui Mihail Turcan (MC Mike) pentru text. Nu este o simpla piesa, este o intreaga istorie cu un sens adanc, care vine pentru toti cu cel mai important mesaj: Incredere! Este despre increderea in cei dragi, in sine si in visurile fiecarui om, despre cat este de important e sa ai incredere si sa sustii pe cel care are nevoie. Eu cred in mine si in visul meu si sunt placut surprinsa si emotionata ca prietenii mei atat din viata reala, cat si de pe retelele de socializare m-au sustinut mereu si au incredere in mine." 

 

 

 

Sursa video: Youtube.com

Sursa foto: Arhiva personala

Perfecte