Rebecca a decis ca a venit momentul sa slabeasca dupa ce a petrecut o vacanta in Jamaica. 
"Cand m-am intros, nu puteam sa mai privesc imaginile. Nu putea sa imi amintesc momentele frumoasa si asta din cauza ca vedeam doar grasime in fiecare fotografie", a declarat tanara. 
Cand a hotarat ca trebuie sa isi reorganizeze viata, Rebecca cantarea 111,5 kilograme, iar in 2 ani a reusit sa slabeasca peste 45 de kilograme. 
Tanara a dezvaluit care au fost cele trei obiceiuri sanatoase care au ajutat-o sa scape de excesul de kilograme acumulat de-a lungul timpului. 

 

1. A tinut evidenta caloriilor pe care le-a consumat. 
"Am inceput prin a tine evidenta caloriilor cu ajutorul aplicatiei My Fitness Pal. Cu ajutorul ei, mi-am setat niste limite pe care le-am respectat si am tinut si evidenta caloriilor "arse" cu ajutorul exercitiilor fizice", a spus Rebecca. 
2. Si-a permis sa triseze din cand in cand. 
"La finalul fiecarei saptamani, mi-am permis cateva pauze de la dieta", a povestit femeia. 
E minunat sa perseverezi si sa mananci sanatos. Cu toate acestea, este ok ca uneori sa te rasfeti putin. 
3. A facut sport aproape in fiecare zi.
"M-am antrenat zilnic, aproximativ o ora", a declarat tanara. 
Antrenamentele zilnice ale Rebeccai au fost alcatuite din sesiuni de lucru cu greutati, exercitii cardio, dar si alergari. 
Rebecca Grafton este de parere ca fiecare trebuie sa isi organizeze stilul de viata in functie de necesitati. Obiceiurile sanatoare pe care ea le-a adoptat trebuie adaptate nevoilor pe care le avem.
Tanara recunoaste ca fiecare kilogram pierdut a fost o reusita, iar fiecare obiectiv atins a motivat-o sa mearga mai departe: "Am devenit dependenta de succes!".

protv.ro