Casa din copilarie a lui Donald Trump este de inchiriat pe un site de profil, contra unei sume atractive. Asa ca membrii publicului larg pot experimenta sederea intr-o locatie fascinanta, cu insemnatate pentru Trump, o noapte la fosta sa casa. In lacasul construit de tatal sau Fred, Trump a locuit pana la varsta de patru ani, dar nu multe s-au schimbat la proprietate in ultimii 67 de ani. 

 

 

 

Cine vine la New York si vrea ceva inedit, casa din vecinatatea Jamaica Estates din Queens, dotata cu cinci dormitoare in care pot dormi pana la 16 persoane, sta la dispozitie la un pret destul de accesibil. 575 de lire sterline pentru o noapte in patul lui Trump, o nimica toata in comparatie cu experienta de a imparti o incapere cu cel care este astazi unul dintre cei mai importanti oameni politici din lume. 

 

 

 

Si pentru ca decorul sa fie unul si mai promitator, actualul proprietar i-a adus un omagiu lui Trump, amplasand in una dintre camere portrete cu acesta, dar si un decupaj de carton de dimensiuni reale cu silueta sa. In acest fel, a dezvoltat o adevarata afacere dupa urma lui Trump. Un tur al casei arata ca inceputurile sale au fost relativ umile in comparatie cu sumele uriase de bani si proprietatile luxoase cu care s-a laudat Donald in ultimii ani. 

 

 

 

Iar proprietarul continua sa exploateze mitul Trump sustinand ca piesele de mobilier si decorurile sunt originale: ”Nu s-au schimbat prea multe de cand Trumpii au locuit aici, bucataria este originala si mobilierul opulent reprezinta stilul si bogatia in care ar fi trait. Aceasta este o oportunitate unica si speciala de a sta in casa unui presedinte. ”Donald declara in trecut pentru CNBC ca este impotriva inchirieii in regim Airbnb a proprietatilor in care el a stat: „Nu voi lasa ca asta sa se intample”. Cu toate acestea, nu este implicat in inchirierea fostei sale case, pentru ca altul este proprietar acum, un proprietar care stie  sa scoata profit de pe urma unei case cu istorie. 

 

 

Okmagazine.ro