Afla daca faci parte din primul grup si care sunt punctele tale forte.

 

Unele sunt independente, incapatanate si nu pot fi influentate de nimeni, nici macar atunci cand stiu ca gresesc. Ele prefera sa isi asume greselile si merg mai departe pe drumul lor!

Aceste zodii nu suporta nici sa se bazeze pe nimeni, nu suporta sa depinda de cineva si nici alte persoane sa depinda de ele. Ele isi ascund cu abilitate slabiciunile si vor sa arate tuturor ca isi cunosc bine capacitatile si forta interioara.

 

 

Zodia Varsator

 

Poate ca nu e neaparat pe primul loc in topul zodiilor care nu pot fi influentate de nimeni, dar este o zodie puternica si suficient de increzatoare in sine insasi. Varsatorii gandesc, vorbesc si planuiesc diverse lucruri fara sa se lase influentati de opiniile celorlalti, de criticile sau laudele excesive, atunci cand nu este cazul. Lor nu le place ceva, doar pentru ca este la moda. Le place pentru ca li se potriveste! Nativii Varsatori sunt destul de independenti si nu se lasa tarati de val. Ei fac lucrurile in stilul lor si, de cele mai multe ori, le gandesc bine.

 

 

Zodia Sagetator

 

Spre deosebire de Varsator care gandeste indelung problemele si stie ce are de facut, Sagetatorului ii place pur si simplu sa fie independent, pentru ca ii place sa fie liber de constrangeri si obligatii. Cand responsabilitatile se inmultesc, este posibil ca nativul sagetator sa dea bir cu fugitii. Nu mai conteaza ce vor altii, ce spun altii, conteaza doar confortul si libertatea lui. Pe de alta parte, sagetatorii sunt capabili sa se adapteze la orice, de aceea nu isi fac griji si nu ai nevoie de nimeni. Ei se vor descurca si singuri si isi asuma adesea riscuri pe care altii nu si le-ar asuma.

Zodia Berbec

 

Sloganul Berbecului este ”fac doar ce vreau!”, chiar daca nu ar recunoaste in ruptul capului! Oricat de mult l-ar sfatui altii de bine sau de rau, el face tot ce stie el ca trebuie sa faca. Nativul Berbec are o mare incredere in el insusi si are impresia ca intuitia lui functioneaza ireprosabil, chiar daca nu este chiar asa. Dintre toate zodiile, femeile Berbec stau cel mai prost la capitolul intuitie, dar important este ca au mare incredere in el insele si nu se lasa influentate de nimeni. Pe Berbeci ii ajuta si natura lor pozitiva, atitudinea deschisa si optimista.

 

 

Zodia Capricorn

 

Se stie cat sunt de seriosi Capricornii, dar se vede imediat ca sunt si singuratici. Lucreaza bine in echipa, dar mai bine lucreaza de capul lor. Pot realiza lucruri mari singuri, sunt inteligenti, sunt descurcareti si nu au nevoie de nimeni. Le place sa fie propriul lor sef si multi Capricorni incearca sa gaseasca un loc de munca solitar sau sa isi deschida propria afacere. Le place independenta si mai ales independenta financiara. inca de tineri muncesc foarte mult sa fie pe propriile picioare, sa nu mai depinda de parinti si sa nu dea socoteala nimanui.

 

 

Zodia Fecioara

 

Nativii Fecioare sunt foarte ambitiosi, chiar daca acest lucru nu se vede de la prima vedere. si tocmai pentru ca sunt ambitioase, Fecioarele nu se lasa influentate de nimeni. Nu le place sa fie controlate, indrumate, sfatuite. Fac totul dupa judecata lor si au o judecata buna. Bineinteles ca si ele mai gresesc, pentru ca uneori sunt prea atente la detalii, in loc sa vada imaginea de ansamblu, dar stiu cum sa isi indrepte greselile. Nu se sprijina de nimeni, nu cer ajutor decat in cazuri extreme si nici nu le place sa ii sprijine pe altii, daca nu au nimic de castigat.

 

Sursa foto: Google.com

libertateapentrufemei.ro