Semnele de Foc – Berbec, Leu si Sagetator

 

Nativii semnelor de foc cu un caracter stralucit si independent pot face in siguranta aproape orice, fara sa se preocupe de consecinte. 2019 nu numai ca va fi foarte fructuos din punct de vedere al muncii si al carierei, ci si foarte captivant si plin de distractie in ceea ce priveste timpul liber si viata personala. Sunt sanse mari sa intalniti dragostea vietii d-voastra. sau sa intalniti oameni interesanti.

 

 

Cei care sunt deja intr-o relatie vor descoperi in ea noi adancimi si noi margini neexplorate. Anul este oportun pentru o nunta, declaratii de dragoste si romantism. In 2019 va puteti angaja intr-o munca creativa sau sa descoperiti noi hobby-uri. Succesul va veni fara a urma traseul traditional si fara a respecta regulile stabilite. 

 

Berbec

 

2019 va oferi multe oportunitati de crestere pe scara succesului profesional. Dar pentru asta veti avea nevoie sa lucrati continuu asupra d-voastra, sa invatati ceva nou si, bineinteles, sa manifestati o rezistenta de fier. Unii nativi Berbec isi vor asocia interesele cu parteneri din strainatate, dar aici se cere prudenta in relatiile cu ei, in special in lunile ianuarie, martie, iunie si septembrie.

 

 

Cei  angajati au sansa sa schimbe jobul pe unul mai prestigios si mai bine platit mai aproape de sfarsitul anului. In ce priveste viata personala petreceti mai mult timp in familie, cautati intelegere si evitati plangerile si scenele. Oamenii noi care vor aparea in preajma acelor Berbeci singuri, pot deveni nu numai prieteni, dar si parteneri de viata. Starea financiarea este stabila, cu o tendinta sigura de imbunatatire, iar cele mai favorabile luni in acest plan vor fi noiembrie si decembrie.

 

 

Leu

 

In 2019 apare libertatea de alegere, multe planuri si vise vor obtine realizare. In ceea ce priveste problemele profesionale, a doua jumatate a anului va avea mai mult succes si mai ales spre finele acestuia. Incepand cu sfarsitul verii este necesar sa patrundeti cu mai multa atentie in afacerile d-voastra. Pentru schimbarea unui job, dar si pentru consolidarea pozitiei la munca a celor angajati vor fi oportune lunile noiembrie si decembrie. Deosebit de favorizati se vor dovedi reprezentantii profesiilor creative: proiectele lor vor fi recunoscute, iar popularitatea lor va creste.

 

 

Antreprenorii si managerii in marea parte a anului se vor dedica organizarii si pregatirii unei noi afaceri. In ce priveste planul personal, relatiile vor fluctua constant, fie din cauza sistemului de valori diferit, fie din cauza problemelor financiare. Posibil sa achizitionati bunuri imobile sau sa deschideti o afacere in care sa participe toti membrii familiei. Cei care isi planifica sa incheie o casatorie in 2019 astrele promit sa fie fericita. Situatia financiara in acest an va fi stabila. In acelasi timp, educatia si dezvoltarea copiilor pot crea un decalaj in bugetul familiei. Important ca totul sa fie planificat si precalculat. Cea mai norocoasa luna in planul financiar va fi august. 

 

 

Sagetator

 

In 2019 toate usile va sunt deschise. Pe plan profesional, va veti bucura de noi parteneri, noi prieteni, colegi si subordonati cu ajutorul carora puteti sa mutati cu adevarat muntii. Multe dintre proiectele d-voastra la prima vedere vor parea neasteptate, dar acestea ascund de fapt mai multi ani de lupta profesionala si stres constant. Iata ca Fortuna este acum de partea d-voastra si viitorul promite perspective excelente.

 

 

Cele mai bune luni in planul profesional vor fi aprilie, mai, august, septembrie, octombrie si decembrie. Situatia financiara se va imbunatati in a doua jumatate a anului, iar cea mai norocoasa luna va fi decembrie. In ce priveste viata personala, relatiile multor cupluri casatorite se pot confrunta cu neintelegeri, gelozie, resentimente datorita faptului ca in jurul d-voastra vor aparea oameni noi, iar ispita poate fi mare. Anul este extrem de reusit pentru persoanele singure. Acestea pot intalni intr-adevar jumatatea si au toate sansele ca relatia sa creasca intr-o casatorie oficiala.

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte