Persoanele impulsive tind sa ia decizii in graba, fara a se gandi prea mult asupra lor. Intr-adevar, exista momente cand este bine sa iei astfel de decizii, insa uneori, negandindu-te la consecinte, risti sa intri in necazuri sau sa faci rau altor persoane.
De cele mai multe ori, semnul zodiacal influenteaza gradul de impulsivitate al cuiva. Cercetarile au descoperit care sunt cele mai impulsive zodii:
Berbec

Numarul unu pe lista este Berbecul, cu un motiv – nu exista zodie mai impulsiva ca el! De exemplu, un Berbec este in stare sa destrame relatia cu cineva la suparare si sa regrete mai tarziu. Se stie ca Berbecii au o placere in a-si asuma riscuri, de aceea incearca sa nu se gandeasca prea mult cand iau o decizie – pentru ca a te gandi prea mult te poate opri din a face anumite lucruri. Un alt semn ca Berbecii sunt impulsivi este sinceritatea prea brutala. De multe ori “spun lucrurilor pe nume “ intr-un mod ce ii poate rani pe ceilalti, chiar daca intentia este alta. Un sfat pentru Berbeci este sa incerce sa se gandeasca de doua ori inainte de a adresa o vorba suparatoare, pentru a evita situatii neplacute.
Gemeni

Este bine stiut faptul ca Gemenii au “ personalitate dubla “. Uneori sunt precauti si moderati, insa alteori “ se trezesc vorbind“ fara sa realizeze posibilele consecinte. Aceasta zodie tinde sa se plictiseasca foarte usor, asa ca le place sa mentina o oarecare “adrenalina “ in ceea ce fac. Nu conteaza circumstantele, Gemenii exagereaza orice spun si fac, orice poveste, pentru a face lucrurile sa para mai interesante.
Sagetator
 Sagetatorii sunt zodii agitate si isi pierd repede rabdarea, ceea ce ii poate determina sa ia decizii ce pot aduce consecinte negative, insa pe moment nu ii intereseaza urmarile. Sagetatorii, pe langa impulsivitate, mai sunt cunoscuti si drept nechibzuiti. Totusi, daca te joci cu impulsivitatea lor, sagetatorii te pot face sa iti depasesti limitele rabdarii mai mult decat credeai ca o vei putea face.

Varsator
Zodii independente, Varsatorilor le place sa isi creeze singuri propriile cai in viata. astfel, neacceptand sfaturi de la nimeni, tind sa ia singuri decizii rapide, de moment, inainte sa apuce cineva sa ii sfatuiasca. Se intampla uneori sa faca lucruri din orgoliu si pentru a isi arata calitatile, de exemplu, tind sa renunte la un job intrucat nu il considera suficient de bun pentru ei, insa asta inainte de a aplica sau a se gandi la viitorul loc de munca.

Pesti
Exista momente in care Pestii actioneaza fara a se gandi si ajung sa fie pusi intr-o situatie nu tocmai placuta. A lua o decizie nu este chiar placerea lor, de aceea iau hotarari in graba, pentru a scapa de “ povara “. Oricum, nu te astepta ca Pestii sa isi asume acest lucru. Daca decizia lor a fost una proasta si eu sunt constienti de asta, vor nega faptul ca au luat-o cu prima ocazie. Este posibil ca acestia sa faca promisiuni doar pentru a nu ii rani pe cei de langa ei, fara a le respecta pe acestea.

Balanta
 Balantele actioneaza des din impuls. Genul de persoane care intra in magazin pentru a cumpara un lucru si ies din magazin cu zece. Daca este ceva ce ii sare Balantei in ochi, il va vrea fara a se gandi la circumstante. Le place sa aiba satisfactii de moment. Ce daca va fi mahmura a doua zi? Daca lumea comanda shoturi la o petrecere, vrea si Balanta. Ce daca nu poate plati chiria unui apartament foarte frumos? Daca ei ii place, il alege.
Sursa foto: Google.com

Elle