Berbec


 Este posibil sa intampinati dificultati materiale, dar aveti un randament excelent in activitatile intelectuale. Este o zi favorabila studiului, proiectelor de viitor, comunicarii si relatiilor cu prietenii. Dupa-amiaza ar fi bine sa va ocupati de problemele persoanelor mai tinere din familie. Horoscopul din 12 iulie va recomanda sa va bazati pe intuitie. 


 

Taur


 Aveti multe probleme de rezolvat si ar fi bine sa va organizati cat mai riguros, ca sa nu va consumati energia inutil. Desi sunteti o fire practica si astazi aveti un randament bun, va sfatuim sa nu refuzati ajutorul care vi se ofera. In partea a doua a zilei este posibil sa primiti o suma importanta de bani de la o ruda mai in varsta. 

 

 

Gemeni


 Sunteti increzator in fortele proprii si plin de energie. Puteti avea reusite importante pe plan intelectual si social. Va fi cea mai fericita zi, veti obtine castiguri importante. Relatiile sentimentale ar trebui sa decurga foarte bine.

 

 

Rac


 Va simtiti plin de energie si capabil de efort fizic sustinut. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va supraestimati capacitatea de efort, pentru ca riscati sa va alegeti cu probleme de sanatate.  
 In partea a doua a zilei s-ar putea sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate. Evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata! 

 

Leu


 Puneti suflet in ceea ce faceti si sunteti hotarat sa terminati activitatile pe care le-ati inceput in ultima vreme. Azi sunt favorizate castigurile financiare si puteti sa va afirmati in societate.  
 In relatia cu partenerul de viata va puteti astepta la armonie si buna intelegere.  
 Va sfatuim sa fiti cumpatat. 

 

 

Fecioara


 In prima parte a zilei va simtiti instare sa mutati muntii din loc. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va supraestimati capacitatea de efort daca vreti sa nu aveti surprize neplacute. Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti musafiri sau sa fiti invitat la rude. Chiar daca sunteti bine-dispus, va sfatuim sa-i lasati si pe ceilalti sa vorbeasca. 

 

 

Balanta


 Sunteti in forma si bine dispus, iar relatiile cu cei din jur decurg fara probleme. Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin si in societate. Se pare ca situatia financiara nu va satisface, dar aveti toate sansele sa va redresati in scurt timp. Seara este posibil sa mergeti la o petrecere unde sunteti in centrul atentiei. Evitati glumele riscante! 

 

 

Scorpion


 Inventivitatea de care dati dovada va poate fi de mare ajutor in afaceri. 12 iulie va sugereaza ca este momentul sa finalizati planurile in ceea ce priveste o investitie sau o achizitie importanta. Acest proiect se poate concretiza in scurt timp si sunt sanse sa obtineti beneficii substantiale. Se pare ca sunteti preocupat de chestiuni profesionale si aveti tendinta sa neglijati problemele partenerului de viata. 

 

 

Sagetator


 Aveti sanse de reusita in activitatile comerciale si sunt favorizate investitiile pentru sporirea confortului in locuinta. Un membru mai in varsta al familiei ar putea sa nu fie de acord cu ideile dumneavoastra. Va sfatuim sa evitati o discutie in contradictoriu, pentru ca exista riscul sa degenereze in cearta. 

 

 

Capricorn


 S-ar putea sa plecati intr-o calatorie in interes profesional sau de afaceri, anuntata in ultimul moment. Nu este exclus sa survina dificultati neasteptate, dar aveti sanse sa va descurcati foarte bine si sa rezolvati toate problemele. Este posibil ca relatiile sentimentale sa fie tensionate in prima parte a zilei, din cauza schimbarii programului. 

 

 

Varsator


 Sunteti plin de energie si aveti idei originale, pentru care va bucurati de aprecierile colegiilor de munca si ale partenerilor de afaceri. Daca aveti posibilitatea sa faceti o calatorie de placere, horoscop zilnic 12 iulie va sugereaza sa profitati de ocazie. Chiar daca trebuie sa cheltuiti mai mult decat aveati de gand, nu v-ar strica sa va relaxati si sa va detasati de problemele din ultima perioada. 

 

 

Pesti


 Sunt sanse sa reusiti sa finalizati un proiect profesional important, iar colaborarea cu un partener de afaceri ar putea incepe sa dea rezultatele pe care le asteptati. Relatiile sentimentale ar putea trece prin momente tensionate in partea a doua a zilei. Horoscop zilnic 12 iulie va recomanda sa nu va ingrijorati, fiindca o ruda va poate ajuta sa depasiti cu usurinta aceasta situatie neplacuta. Ar fi bine sa acordati mai mult timp odihnei si activitatilor casnice. 

 

a1.ro