Aceasta pozitie astrala, care va dura pana pe 6 martie, este capabila de a intensifica in multi din noi dorinta de a iubi si de a fi iubit, care este in consonanta cu apropierea primaverii – trezirea dintr-un vis, din amortire, cand dorintele se manifesta mai puternic si plin, cand se amplifica impulsul romantic, nevoia de dragoste.

 

Prin urmare, pentru multi va fi destul de usor sa se indragosteasca in aceasta perioada, sa fie sedusi, sa viseze, sa-si suceasca mintea, sa se scufunde in oceanul nemarginit de fanetezii si „vise despre ceva maret”. Femeile devin mai fermecatoare, iar barbatii sunt mai romantici. Este o perioada in care vom crede in potentialul relatiilor de dragoste, chiar daca acestea nu sunt atat de simple. Vom simti dragostea adevarta pentru persoana draga, indiferent daca suntem cu ea sau departe. Adesea, dragostea in timpul acestui tranzit, este, fie controversata, fie platonica, dar întotdeauna captivanta. Cu toate acestea, persoanelor mai sentimentale, februarie le poate aduce amplificarea deficientelor lor sub forma de sensibilitate excesiva, schimbari de dispozitie, toane, ofensa. Acest tranzit planetar este foarte oportun creativitatii, indeosebi nativilor semnelor de apa – Pestii, Racul si Scorpionul. Este timpul unei inspiratii speciale pentru scrierea de poezii, muzica, pictura si design.

 

Pe 14 februarie sextilul lui Venus cu Saturn ne atrage atentie asupra obligatiilor reciproce in parteneriat, sa manifestam o atitudine serioasa fata de dragoste, sinceritate, fidelitate, puritate, cand putem sa sacrificam interesele proprii pentru dragul unui sentiment de datorie si fericire. Este un moment cand constientizam ca suntem responsabili fata de partener si putem vedea relatiile in termen de timp, formaliza relatiile.

 

Cele mai potrivite lucruri pe care le putem procura sau darui in aceasta perioada se pot enumera: produsele cosmetice bazate pe darurile marine, suvenire pe tema marii, acvariile cu pesti si totul pentru intretinerea si decorarea acestora, fructele de mare, sarea de baie, incaltaminte, produsele pentru lampile aromatice, articole de culte religioase (lumanări, tamaie, talismane), instrumentele muzicale, obiectele de arta, cartile despre religie, dezvoltare spirituala, muzica, medicina, auto-vindecare, instrumente muzicale, discuri cu muzica clasica sau relaxare, filtre de apa, umidificatoare de aer pentru camere, totul pentru sportul acvatic.

Perfecte