Top zodii care mint fara sa clipeasca

 

1. Berbec. Acesti nativi mint pentru a-si apara propria persoana. Nu vor sa fie in centrul atentiei curiosilor si barfitorilor. Asa ca aleg uneori sa ascunda adevarul. Sunt putini cei in fata carora pot fi sinceri. Se intampla asta numai in cazul persoanelor in care au incredere. Berbecii nu prea stiu sa minta. Uita anumite detalii si astfel se dau de gol cu usurinta.

 

2. Gemeni. Acesti nativi mint dintr-un alt motiv. Lor le place sa spuna povesti. De aceea aleg sa ocoleasca adevarul. Vor ca o situatie, oricat de banala ar fi, sa fie prezentata de ei într-un mod cat mai interesant. Minciunnile lor sunt inofensive. si, în general, aleg sa minta în legatura cu lucruri care nu pot fi verificate. astfel riscul de a fi prinsi cu minciuna scade considerabil.

 

Gemenii au o imaginatie foarte bogata. Si te vor cuceri cu aceasta caracteristica. Sunt isteti si buni povestitori. asa ca te vor ”prinde” in povestile lor.

 

3. Fecioara. Acesti nativi mint atunci cand au un anumit scop. Cand vor sa obtina ceva, nimic nu le sta in cale Fecioarelor. Asa ca mint fara sa clipeasca. Daca sunt prinse cu mincina, Fecioarele nu se pot simti vinovate. Si asta deoarece considera ca minciunile spuse au fost mai mult decat necesare. Iar scopul scuza mijloacele.

 

4. Capricorn. Acesti nativi mint in general in relatia de cuplu. Nu vor ca partenerrul de viata sa cunoasca anumite lucruri, mai ales daca acele lucruri vor produce suferinta sau vor duce la certuri ce pot fi evitate. Chiar daca nu mai au sentimente puternice pentru partenerii de viata, Capricornii tot prefera sa ascunda adevarul.

Teotrandafir.com