BERBEC

Primul pas pentru a depasi o teama este sa recunosti ca ai una, iar asta poate fi o problema pentru cei din zodia Berbecului, care sunt mai degraba curajosi si carora le place riscul.

TAUR

Taurii trebuie sa se concentreze pe optiunile pe care le au, mai exact sa priveasca atent in jur si sa realizeze ca exista optiuni, pentru a reusi sa isi depaseasca fricile.

GEMENI

Cel mai usor mod de a depasi o teama, pentru Gemeni, este acela de a discuta cu un profesionist in domeniu. Lor le place sa stea la discutii, iar autoritatea unui terapeut ii va ajuta sa isi dea seama cum sa treaca peste momentele dificile din viata lor.

RAC

Lor le place cel mai mult sa se afle in confortul caminului, iar asta ii poate face sa se izoleze. Pentru a scapa de teama aceasta, e necesar sa se lase ghidati de cei apropiati si sa ii asculte atunci cand vor sa ii invite undeva.

LEU

Ei par sa aiba mereu totul sub control, dar nu este deloc asa. Atunci cand raman singuri, isi pierd increderea suprema in proria persoana. Leii au nevoie sa invete sa fie recunoscatori pentru tot ceea ce au.

FECIOARA

Lor le este teama de esec, iar pentru asta e nevoie sa inteleaga faptul ca oricine este supus greselii. Pe langa asta, daca dupa un esec vor sti sa pretuiasca invatatura trasa din el, lucrurile se vor imbunatati.

BALANTA

Cel mai teama le este de singuratate, iar asta se vede din faptul ca le place sa fie intotdeauna in mijlocul unei adunaturi de persoane. Pe ele le va ajuta sa invete sa ce pot distra si de unele singure.

SCORPION

scorpionilor le este teama de inimitate, desi le si place, in acelasi timp. Nu accepta cu usurinta ca cineva sa se apropie prea mult de ei, iar aceasta teama poate fi depasita doar riscand si lasandu-i pe ceilalti sa ii vada exact asa cum sunt cand nu isi propun sa impresioneze pe nimeni.

SAGETATOR 

Ei se tem cel mai tare de spatiile inchise si reprezinta zodia careia ii poate face bine tinerea unui jurnal. Nici la modul figurat nu le place sa fie "incoltiti", lucru pe care il simt foarte usor.

CAPRICORN

Daca pierd controlul vreunei situatii, isi ies din minti. Iar asta nu este intotdeauna un lucru bun. Cel mai indicat pentru ei ar fi sa inteleaga faptul ca au si puterea de a schimba lucruri in viata lor, asa ca daca ceva scspa de sub control, poate fi reparat cu usurinta.

VARSATOR

Nu le place deloc sa isi arate afectiunea si nici ca cei apropiati sa devina rea afectuosi cu ei, in public. Ceea ce poate fi gresit pentru alti nativi si ii poate indeparta. Cel mai bine ar fi ca Varsatorii sa fie empatici.

PESTI

Sunt extrem de sensibili si le este mereu teama sa nu fie raniti. Insa incercarea de a sta mereu in garda ii va obosi si ii va duce in acelasi punct de care se feresc atat de tare. Pestii au capacitatea de a-i "vindeca" pe ceilalti de temerile lor, nu trebuie decat sa se concentreze un pic si la ei insisi.

Perfecte