Tatuajul este o forma de arta, care a aparut cu mii de ani in urma. Atunci cand ne hotaram sa ne facem unul, trebuie sa actionam cu maturitate si responsabilitate, deoarece exista probabilitatea sa vina o zi in care iti vei dori sa-l stergi. Si cum metodele de indepartare a unui tatuaj au evoluat de-a lungul timpului, acestea sunt tot mai sigure pentru piele si mai putin invazive.

 

 

"In termen de 30 de zile dupa efectuarea tatuajelor, putem deja purcede la o schimbare. Nu este o procedura dureroasa. In timp de 20 de minute stergem tatuajul. Cu cat este pigmentul introdus mai adanc, cu atat va fi mai greu de inlaturat.", ne asigura Diana Munteanu.

 

 

Primele metode de indepartare a tatuajelor sunt consemnate inca din Antichitate si presupuneau abraziunea pielii cu materiale. In societatea contemporana, tot mai multe saloane de frumusete ofera servicii calitative de eliminare/stergere a tatuajelor, indiferent de complexitate. "In perioada rece este recomandata aceasta procedura.", sustine medicul dermatolog.

 

 

Sursa foto: Google.com; Facebook.com

Perfecte