Pentru David, cel mai mare inamic acum este timpul, care se scurge mult prea repede. Baiatul de trei anisori a fost diagnosticat cu o boala genetica extrem de rara - dereglarea metabolismului lipidic cu deficit de apolipoproteina. Pe cat de sinistru suna, pe atat de necrutatoare este. Maladia deja i-a rapit un ochi si se extinde cu viteza spre al doilea. David are nevoie urgenta de tratament costisitor la o clinica din strainatate pentru a-i salva celalalt ochisor. Mamica Olesea de trei ani lupta pentru sanatatea copilului sau, dar e peste puterile ei sa faca fata acestor incercari. Sufletul sau explodeaza de durere cand isi vede copilasul suferind.

 


Adelina are doi anisori, dar niciodata nu a auzit vocea blanda a mamei sale. Traieste intr-o lume a tacerii absolute, din care ar putea iesi, daca noi ne vom uni fortele si-i vom oferi aceasta sansa. O interventie chirurgicala in strainatate ar aduce-o pe Adelina din lumea „linistii” in lumea „sunetelor”, iar mama Cristina i-ar putea sopti la ureche poezii si cantece de leagan.

 


Sa traiesti cu inima nu e greu, daca privesti durerea straina ca si cum ar fi a ta incerci sa ajuti cu ce poti. Nimeni nu e imun in fata sortii, iar faptele bune se rasplatesc inzecit. Fii alaturi de Farmacia Familiei in actiunea de colectare a fondurilor pentru ajutorarea Adelinei si a lui David. La fiecare achizitie de minimum 200 lei in Farmacia Familiei, contribuim impreuna pentru tratamentul acestor copilasi. Doneaza impreuna cu noi. Fii parte a campaniei noastre de caritate!

 

 

Sursa foto: Arhiva personala

 
Sursa video: Youtube.com

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte