Acest concept revolutionar a fost dezvoltat in SUA de catre Dr. Thomas R. Pitts, lector si ortodont cu renume mondial. Pitts 21 a fost creat special pentru a-ti oferi siguranta si precizia unui tratament inovativ si un rezultat remarcabil intr-un timp foarte scurt.

 

 

 

 

 

 

 

 

De ce sa alegi aparatul dentar Pitts 21? Vizitele la medic vor fi mai rare, aproximativ o data la 3 luni. Ai control 3D asigurat pe parcursul tratamentului. Este confortabil, cu un control sporit si un timp de tratament redus raport – calitate. Durata tratamentului este cu 30% mai mica, iar pretul este unul foarte bun in comparatie cu alte aparate dentare.

 

 

 

 

Medicul ortodont al clinicii stomatologice DentUs, Dr. Sachin Sachdev, va ofera - in cadrul unei consultatii GRATUITE - toate detaliile cu privire la aparatul dentar Pitts 21. Experienta sa de peste 10 ani in domeniul ortodontic insumeaza la moment un portofoliu de peste 2000 de pacienti tratati cu succes.

 

 

 

 

Clinica noastra stomatologica DentUs este dedicata in a oferi servicii stomatologice de ortodontie de cel mai inalt nivel, precum si de implantologie, cosmetica si protezare pentru toata familia.

 

Sterilizarea profesionala si curatenia absoluta sunt la cele mai inalte standarde medicale internationale. Programul de gestiune a bazelor de date permite stocarea si consultarea eficienta a fiselor ce cuprind istoricul medical, planul de tratament, interventii efectuate pe specialitati, radiografii dentare etc. Dotarea tehnica este si ea de ultima ora, fiind mereu actualizata conform celor mai inalte standarde din stomatologie.

 

Suntem printre cei mai calificati furnizori de implanturi si cosmetica dentara din Moldova, cu peste un deceniu de experienta de calitate in domeniu, dar, poate si mai important, ne bucuram de miile de pacienti cu zambete frumoase si sanatoase!

 

 

Clinica stomatologica DentUs

tel.: +373 68300002; +373 79735139

http://www.dentus.md/

https://www.facebook.com/dentusmd/

Email: support@dentus.md

Chisinau, str. Vasile Alecsandri, 47

 

Pentru mai multa informatie, accesati http://www.dentus.md/ si https://www.facebook.com/dentusmd/

Perfecte