Expunerea corpului la radiatiile joase ale microundelor (WiFi) poate duce la daune ireversibile asupra creierului uman, cancer, probleme de respiratie la bebelusi si chiar avorturi spontane ori cresterea anormala a oaselor, mai scrie site-ul mentionat. Persoanele care isi risca cel mai mult sanatatea sunt copiii si femeile, cand vine vorba de expunerea la undele WiFi in timpul somnului.

 

E adevarat ca traim intr-o epoca in care suntem dependenti de tehnologie si comunicam foarte mult prin intermediul Internetului cu prietenii, insa, cand vine vorba de somn, acesta trebuie sa fie dezactivat, fie ca e vorba de WiFi-ul de la telefon sau de la laptop. Undele electromagnetice sau semnalul WLAN por fi periculoase pentru sanatate.

 

Efectele secundare a expunerii la undele WiFi se resimt a doua zi, imediat ce te trezesti. Iata mai jos, pe scurt, ce se intampla daca nu iti dezactivezi reteaua WiFi pe timpul noptii:

 

1 – frecvente dureri de cap atat in timp somnului, ceea ce ingreuneaza dormitul, cat si dimineata, la trezire. Aceste dureri de cap sunt confundate adesea cu migrenele;

 

2 – oboseala cronica. Ai simtit vreodata oboseala cand te-ai trezit desi ai dormit cel putin 8 ore pe noapte? Semnalul WiFi poate fi raspunsul la aceasta problema;

 

3 – probleme cu somnul;

 

4 – probleme cu auzul, durere in urechi;

 

5 – lipsa de concentrare in timpul zilei, la cursuri sau la locul de munca.

 

Aceste informatii nu sunt inca 100% confirmate de oamenii de stiinta, insa studiile din ultimii ani referitoare la undele radio emise de telefonul mobil arata o legatura cu producerea sau predispunerea corpului de a face cancer.

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com