Ultimul copil cu sange regal care s-a nascut la Palatul Buckingham a fost Printul Edward, in 1964, iar acum Meghan Markle se pare ca va reinvia traditia, intrerupta de Printesa, care i-a nascut pe Printii William si Harry la spital, dar si, ulterior, de Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, care, de asemenea, a dat nastere celor trei copii ai ei tot la spital.  

 

 

Meghan Markle este considerata o mare sustinatoare a nasterilor la domiciliu, in ciuda faptului ca, de la Regina Elisabeta a II-a incoace (ultima din familia regala care a nascut acasa toti cei patru copii) celelalte doua mame – Printesa Diana si Ducesa de Cambridge, Kate Middleton – au nascut in aripa Lindo a Spitalului St. Mary, din Londra. Cu toate acestea, viitoarea mamica, in varsta de 37 de ani, ar fi luat decizia sa-l aduca pe lume pe primul nascut al ei si al Printului Harry acasa si s-a gandit deja sa amenajeze in noul lor camin o piscina, care ar urma sa-i usureze nasterea. Si cum Printul Harry isi spijina sotia neconditionat, sunt mari sanse ca Meghan Markle sa nasca acasa, in mod natural, asa cum isi doreste.  

 

 

Meghan nu doreste o nastere care sa necesite interventie sau tratament medical, in schimb vrea o piscina, care sa fie plasata intr-un cadru relaxant. Chiar si Harry gaseste acest lucru ca fiind surprinzator, dar Megs vrea sa se asigure ca nasterea va fi cat mai naturala cu putinta, a declarat un apropiat al cuplului.' Aceasta alegere poate parea ciudata, cu atat mai mult cu cat ultima nastere la palat s-a produs acum 54 de ani, cand Regina Elisabeta a II-a l-a adus pe lume pe Printul Edward, cel mai mic dintre cei patru copii ai sai. 

 

 

Cea care a rupt traditia a fost Printesa Diana, care i-a nascut atat pe William, in 1982, cat si pe Harry, in 1984, in aripa Lindo a Spitalului St. Mary, din Londra, iar 31 de ani mai tarziu, William, fiul ei cel mare, traia aceleasi emotii unice, tot pe holul spitalului, asteptand sa i se nasca primul fiu, George.  

 

 

Daca speculatiile sunt adevarate, atunci Meghan va aduce pe lume primul copil al cuplului la Frogmore Cottage, proprietate aflata pe domeniul Windsor, unde cuplul si-a propus sa se mute la inceputul anului viitor. Se pare ca Meghan si Harry au facut deja aranjamentele pentru venirea pe lume a primului lor copil, iar Doria Ragland, mama lui Meghan, va avea camera ei in noul camin al cuplului. 

 

 

"Doria are de gand sa stea acolo cat mai mult cand se va naste bebelusul, iar ei deja s-au gandit sa-i faca loc in noua lor casa. Ea vrea sa fie aproape, pentru a-i ajuta pe Meghan si pe Harry cu bebelusul", a declarat o sursa pentru Vanity Fair. In plus, apropiatii cuplului sunt siguri ca Doria isi va sustine fiica sa nasca acasa, in mod natural, asa ca este foarte posibil ca Regina Angliei sa aiba bucuria de a vedea o traditie veche de secole reinviind.

 

 

Sursa foto: Google.com

viva.ro