Krysta Davis era insarcinata in 18 saptamani atunci cand i s-a spus ca fiica ei sufera de o anomalie. La scurt timp dupa, Rylei a fost diagnosticata cu anencefalie, o afectiune rara in care copilului ii lipseste o parte din creier sau craniu.

 

 

 

Medicii le-aspus parintilor ca fiica lor nu va putea trai mai mult de 30 de minute din momentul nasterii, oferindu-le doua optiuniinducerea imediata a travaliului sau pastrarea sarcinii pana la termen si donarea organelor bebelusului.

 

 

 

„A fost un soc, mai ales ca am mai avut parte de un avort inainte si cateva complicatii cu aceasta sarcina. Vestea a fost greu de digerat, dar medicul ne-a explicat ca bebelusii care se nasc cu anencefalie nu au sanse de supravietuire dupa taierea cordonului ombilical”, a povestit cuplul pentru PEOPLE.

 

 

 

Krysta Davis i-a dat nastere fiicei sale chiar in ajunul Craciunului, la 40 de saptamani si doua zile. Mai tarziu, fetita i-a socat pe toti, dupa ce a reusit sa supravietuiasca o saptamana din momentul nasterii, ultima sa suflare fiind in spital, de Anul Nou. Parintii povestesc ca cea mica nu a plans deloc intreaga saptamana de viata, in schimb, in ultima sa zi a inceput sa planga din cauza lipsei de oxigen.

 

 

 

„Parea ca lupta pentru a ne mai oferi timp cu ea. A fost uimitor. A surprins pe toata lumea dupa ce a reusit sa supravietuiasca timp de o saptamana”, a povestit tanara de 23 de ani pentru PEOPLE.

 

 

 

Dupa moartea micutei, valvele inimii au fost donate catre doi copii, iar plamanii au fost oferiti unui spital pentru o cercetare. Tanara mama sustine ca i-a fost tare greu sa stie ca fiica ei nu mai este, dar fericita pentru ca a putut ajuta alte femei aflate in situatia cuplului. „Ne incalzeste inima sa stim ca viata fiicei noastre a putut oferi alte doua sanse la viata unor bebelusi cu probleme.”

 

 

 

Sursa foto: Google.com 

Perfecte