Dezvoltasem un complex din cauza dintilor mei. Cei din fata ieseau in afara, iar maxilarul imi era prea mic. Astfel, nu imi placea deloc sa zambesc. Am studiat optiunile de tratament si am decis ca lnvisalign® este alegerea potrivita pentru mine. Aliniatorii fiind aproape invizibili, am continuat o activitate sociala normala, fara a ma simti stanjenita. Cei mai multi oameni din anturajul meu nici macar nu stiau ca ii port. Tratamentul meu a durat 18 luni. Am purtat aliniatorii in fiecare zi si ii scoteam doar in timpul meselor. Acesta este avantajul lnvisalign – nu iti schimba stilul de viata. Datorita tratamentului, acum ma simt mult mai increzatoare. Pe scurt, mi-am recapatat zambetul”.

In doar 18 luni, am obtinut zambetul pe care mi l-am dorit dintotdeauna.

 

 

 

"Am inceput cu o consultatie. Mi-am vizitat furnizorul Invisalign, care a confirmat ca dintii mei pot fi indreptati cu acest sistem."


”Cu ajutorul unui scaner 3D si datorita programului demonstrativ ClinCheck, am putut sa vad cum ar trebui sa arate dintii mei la finalul tratamentului."


”Am primit primul set de aliniatori. Chiar din prima zi am ramas surprinsa de cat de confortabili sunt si cat de usor se scot."


”Dupa trei luni, am primit un nou set de aliniatori, pe care i-am schimbat la fiecare doua saptamani, timp de sase luni. La aceasta etapa, observam o diferenta la dintii mei."


”In urmatoarele noua luni, fiecare set de aliniatori ma ducea mai aproape de zambetul pe care mi-l doream. Si totusi, nimeni nu a observat macar ca ii purtam. "


”Dupa cele 18 luni de tratament, mi-am scos setul final de aliniatori, dezvaluindu-mi noul zambet, cu dinti drepti. E o senzatie extraordinara!"

 


Confortabil, transparent si detasabil.


 

 

Sistemul lnvisalign® indreapta dintii folosind o serie de aliniatori, adaptati individual. Rezultatele sunt uimitoare, vizibile chiar in timpul tratamentului. Aliniatorii sunt inlocuiti la fiecare doua saptamani, timp in care dintii migreaza putin cate putin spre pozitia proiectata.
Astfel, linia danturii este imbunatatita la fiecare etapa. Spre deosebire de aparatul fix traditional, noul sistem garanteaza lipsa totala a disconfortului in timpul tratamentului. In plus, ofera discretie si flexibilitate – aliniatorii sunt aproape invizibili si pot fi indepartati cu usurinta in timpul meselor sau a igienei orale.

Durata unui tratament cu lnvisalign® variaza de la o persoana la alta. Depinde de cat de des purtati aliniatorii, de stilul dumneavoastra de viata si de obiectivele tratamentului.

 

Descoperiti chiar astazi diferenta pe care o ofera lnvisalign!


Recapatati-va increderea de a zambi din nou cu lnvisalign! Peste 2,5 milioane de pacienti din intreaga lume au reusit deja acest lucru. Incepeti chiar astazi povestea noului dumneavoastra zambet.

 

 

 

Programati-va o consultatie la Clinica Stomatologica Dentino, unde Dr. Sachin Sachdev, medic ortodont, va va elabora un plan personalizat de tratament. Participant la cursurile si congresele internationale in domeniu din Coreea, Dubai, Spania, Turcia, India, Grecia, Sachin Sachdev este unicul medic din Republica Moldova care detine certificat de atestare Invisalign.

 

Va asteptam pe 14 iulie – Ziua INVISALIGN! Dentino va ofera o consultatie gratuita, un plan de tratament si o reducere de 10 %.

 

Pentru detalii si programari ne gasiti la numerele de telefon: 067 107 060 si 067 106 070.

Pentru mai multa informatie, accesati www.dentino.md si www.invisalign4moldova.md.

 

 

 

 

 

„Dentino” este o clinica stomatologica performanta, ce adopta solutii moderne in tratamentele dentare. Fiind dotata cu tehnologie germana de ultima generatie, ofera o gama completa de servicii stomatologice de cea mai inalta calitate.Clinica Stomatologica Dentino
Facebook.com/dentino.md si www.dentino.md.
Tel.: +373 671 06 070; +373 671 07 060
E-mail: dentino@dentino.md
Chisinau, str. Vasile Alecsandri, 39

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte