Cei care se confrunta cu arsurile la stomac trebuie sa evite alimentele care dau nastere acestei neplaceri, iar acest lucru este de cele mai multe ori un inconvenient. Din fericire exista cateva remedii naturiste foarte eficiente care iti vor usura durerile si iti vor permite sa gusti din mancarurile tale favorite din nou.

 

Arsurile la stomac apar de cele mai multe ori dupa masa si se accentueaza daca persoana in cauza se intinde. Presupunerea ca o persoana care are arsuri la stomac are un nivel ridicat de acid este de multe ori gresita. De aceea este foarte importanta vizita la medic. In mod paradoxal, persoana respectiva poate avea un nivel scazut de acid, situatie in care mancarea fermenteaza in stomac si nu se digera corespunzator. Se formeaza multe gaze care cresc presiunea in interiorul stomacului si sunt eliminate prin intermediul esofagului. In acest moment apar arsurile.

 

 

Otetul din cidru de mere se numara printre remediile eficiente care te ajuta intr-o astfel de situatie, deoarece scade PH-ul din stomac si mareste aciditatea, in vederea unei digestii corespunzatoare. Pentru o digestie normala PH-ul din stomac trebuie sa fie aproximativ 1-2. Amesteca o lingura de otet intr-un pahar cu apa si bea amestecul in momentul in care te simti rau.

 

 

Sucul de lamaie este la fel de eficient, deoarece actioneaza pe acelasi principiu. Trebuie insa consumat ca atare, nu impreuna cu apa. Tine cont de faptul ca aceste remedii functioneaza doar in situatia explicata mai sus. Numai medicul poate determina cauza arsurilor la stomac si iti poate da un tratament adecvat problemei tale. Nu apela la aceste remedii fara sfatul medicului!

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com